نمایش غذاهای ایرانی در شرق آسیا
رسانههای مالزی جشنواره غذاهای سنتی ايران را برای نخستین بار در جنوب شرق آسیا پوشش دادند.
به گزارش اسماعیل پورحاجی خبرنگار سرويس بين الملل
خبرگزاری صدا و سیما از کوالالامپور، رسانههای مالزی جشنواره غذاهای سنتی ايران را برای نخستین بار در جنوب شرق آسیا پوشش دادند. جشنواره غذاهای سنتی ایران به همت سفارت کشورمان با دعوت از سرآشپز معروف جنوب شرق آسیا و حضور رسانههای مختلف مالزی، برای نخستین بار در این منطقه به طوری گسترده انعکاس یافت.
سفیر کشورمان در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در کوالالامپور با اشاره به وجود جامعه پویای مالزی و منطقه جنوب شرق آسیا تصریح کرد: برای معرفی ظرفیتهای فرهنگی کشورمان، نیازی به انجام کارهایی جداگانه با صرف وقت و هزینههای اضافه نیست.
علی اصغر محمدی افزود: با بهره گیری از ظرفیتهای هنری جامعه ایرانیان مقیم میتوانیم سال ۱۴۰۰ را به عنوان نقطه شروع فعالیتهای موثر در زمینه اعتلاء فرهنگ و هنر ایرانی - اسلامی و رونق صنعت گردشگری قرار دهیم.
وی بااشاره به انعکاس خوب جشنواره غذاهای سنتی کشورمان در رسانههای مالزی و منطقه با دعوت از مقامات گردشگری و شخصیتهای پرطرفدار مالزیایی خاطرنشان کرد: چنین اقداماتی آن هم پس از یکسال وقفه به علت بحران کرونا، موجب تقویت و تحکیم روابط دو ملت ایران و مالزی بویژه در بخش گردشگری خواهد شد.
"چف وان" سرآشپز مشهور که مجری تلویزیون و هنرپیشه محبوب مالزیائیها با بیش از یک میلیون طرفدار در شبکههای اجتماعی است؛ زمانی که غذاهای سنتی ایران را تحسین میکرد؛ علاوه بر طیف گسترده مخاطبان تلویزیون، صدها هزار دنبال کننده وی در مالزی و جنوب شرق آسیا از طریق فضای مجازی به طور زنده با انواع غذاهای کشورمان آشنا شدند.
مصاحبه اول: شهروند مالزیایی
مصاحبه دوم: شهروند مالزیایی
مصاحبه سوم: نازیلا رستمی. سر آشپز مقیم مالزی
مصاحبه چهارم: چف وان. سرآشپز مشهور مالزیایی
مصاحبه پنجم: علی اصغر محمدی. سفیر کشورمان در کوالالامپور