به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان، پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درنشست مشترک فعالان بخش خصوصی با حضور اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و با موضوع بررسی راهکارهای تحقق شعار سال امروز در کرمان بر گزار شد ،گفت: نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام تولید پشتیبانیها و مانع زدایی نشان از عمق توجه معظم له به موضوع تولید و اقتصاد است.
نماینده کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از برنامه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برای اصلاح قوانین بانکی و مالیاتی کشور به عنوان دو راهبرد اصلی این کمیسیون در راستای حمایت از تولید نام برد و افزود:حذف موانع پیش پای تولید با همکاری مجلس و دولت در دستور کار جدی مجلس شورای اسلام در سال جاری است.
پورابراهیمی تغییرات مستمر در قیمت مواد اولیه مورد نیاز تولید ، بی ثباتی در ضوابط و مقررات، تامین دسترسی به منابع مالی، مشکلات مالیاتی و نظام تامین اجتماعی و بیمهها را مهمترین چالشهای فرآروی تولید برشمرد و گفت: کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در سال جاری با دو محور نظارت و تصویب قوانین جدید در راستای کمک به تولید عمل خواهد کرد.
وي افزود: این کمیسیون امسال ۷۰ درصد توان خود را صرف نظارت بر اجرای قوانین حوزه تولید و ۳۰ درصد را برای تصویب قوانین جدید صرف خواهد کرد.
نماینده مردم کرمان و راور از تشکیل کمیته ویژه رسیدگی و نظارت بر قوانین اقتصادی در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خبر داد و تصریح کرد: در راستای حمایت از تولید قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا کاری تا پایان فروردین امسال ابلاغ میشود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از تصویب و ابلاغ قانون اصلاح شده مالیات بر ارزش افزوده تا پایان اردیبهشت خبر داد و گفت: تصویب قوانین جدید در حوزه بانکداری و بانک مرکزی ، قانون پایان بر عایدی و اصلاح قانون اتاق بازرگانی کمک موثری به تقویت بخش تولید و رفع موانع تولید کشور خواهد کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان هم در این نشست حذف قوانین زاید در مسیر تولید را خواستار شد.
مهرابی طولانی بودن فرآیند سرمایه گذاری و تعدد دستگاههای دخیل در زمینه سرمایه گذاری را مهمترین موانع پیش روی تولید دانست و افزود: باید به فهم مشترکی از واژه مانع در تولید برسیم تا بتوانیم برای رفع آن برنامه ریزی کنیم.
در این نشست تعدادی از فعالان بخش خصوصی به بیان مشکلات و موانع واحدهای تولیدی پرداختند.
همچنین اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز ضمن طرح برنامههای این کمیسیون برای رفع موانع تولید برای پیگیری و نظارت بر اجرای قوانین موجود و نیز تصویب و اصلاح قوانین قول همکاری دادند.
رئیس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی استان هم در این نشست تصویب قوانین شفاف نظارتی در حمایت از تولید را خواستار شد و گفت: بازنگری در قوانین گذشته و حذف قید و بندها از تولید میتواند کمک موثری به بهبود فَضای تولید کسب و کار داشته باشد.
طبیب زاده مانع زدایی را بهترین پشتیبانی از تولید برشمرد و افزود تسهیل صدور مجوزها و حذف قوانین دست وپاگیر بهترین حمایت از تولید است.