پخش زنده
امروز: -
اداره کل هواشناسی آذربایجانغربی از تداوم وزش شدید باد در استان تا روز یکشنبه و همچنین افت دما از امروز(شنبه) خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مهاباد؛ کارشناس اداره پیشبینی ادارهکل هواشناسی آذربایجانغربی گفت: روز گذشته سرعت وزش باد در اشنویه به بیش از ۱۰۰ کیلومتر برساعت رسید که با ادامه این روند، شکسته شدن درختان آسیبپذیر، احتمال خسارت به پوشش گلخانهها و سقوط اجسام از ارتفاعات پیش بینی می شود.
یاسر اشتاد افزود: با تداوم این وضغیت لازم است تا افراد نسبت به سرکشی و اطمینان از استحکام سازه و پوشش گلخانهها، سقفهای موقت و تابلوهای تبلیغاتی در سطح شهر، عدم استقرار در مجاورت ساختمانهای در حال ساخت و خودداری از محلول پاشی و سمپاشی باغات اقدام کنند.
به گفته کارشناس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی، از جمعه شب امواج بارشی وارد استان شده است که بارش برف و باران را به همراه داشته است.
وی اضافه کرد: افت دما نیز از روز شنبه در استان آغاز شده و همچنان دماهای کمینه چهار تا هشت درجه سانتی گراد سردتر می شود.