سلامت در نوروز
چگونه ایمنی مواد غذایی را حفظ کنیم؟
نکاتی را که برای نگهداری مواد غذایی باید رعایت کرد.
هیچ گاه سبزی و میوه نشسته، گوشت و مرغ خام را به طور مستقیم بر روی سطوح آشپزخانه قرار ندهید و سطوح آشپزخانه را همیشه با آب داغ و مواد شوینده شسته، ضدعفونی و سپس خشک کنید.
غذای خام و پخته شده باید از ظروف جداگانه استفاده و از برگرداندن مواد غذایی پخته به ظرفی که در حالت خام در آن قرار داشته است، خودداری شود.
از پاکیزگی ظروف آشپزخانه و پخت و پز قبل از استفاده مطمئن شوید و هفتهای یک بار فضای درون یخچال را تمیز کنید.
برای خارج کردن مواد غذایی از حالت انجماد، ۲۴ ساعت قبل از مصرف آنها را در ظروف لبه دار گذاشته و در یخچال قرار دهید.
پس از خارج شدن ماده غذایی از انجماد، آن را پخته و از انجماد مجدد آن خودداری کنید.