در پی جولان کووید ۱۹ در اروپا
هشدار انستیتو روبرت کخ آلمان درباره موج سوم کرونا
رئیس انستیتو روبرت کخ آلمان گفت موج سوم شیوع کرونا در آلمان میتواند به مراتب از دو موج اول، سهمگینتر باشد.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز، پروفسور لوتار ویلر، رئیس «انستیتو روبرت کخ» آلمان، امروز در نشست خبری در برلین گفت: نشانه روشنی دال بر آنکه موج سوم (شیوع کرونا در آلمان) به مراتب از دو موج اول سهمگینتر است، وجود دارد. از این رو باید خود را برای افزایش شمار مبتلایان، بیمار شدن مجدد افراد بیشتر، وارد شدن فشار مضاعف بر مراکز درمانی و در نهایت، افزایش شمار مرگ و میرهای متاثر از کرونا آماده کنیم.
رئیس انستیتو روبرت کخ افزود: البته ما در آغاز این شرایط هستیم و چنانچه اقدامات تقابلی گستردهای را اتخاذ نکنیم در آن صورت با تبعات سنگینی مواجه خواهیم شد. در حال حاضر، همه شاخصها نشان از این واقعیت دارند که اوضاع ما ظرف هفتههای آتی بدتر خواهند شد. چرا که درصد شیوع هفت روزه به سرعت رو به افزایش است و از هفتاد مورد در دو هفته پیش به ۱۱۹ مورد برای یک جمعیت یکصد هزار نفری افزایش یافته است.
این در حالی است که شمار مبتلایان نیز برای تمامی گروههای سنی به سرعت رو به افزایش است که به ویژه میتوان به جمعیت شاغل زیر ۶۵ سال و همین طور کودکان و نوجوانان اشاره کرد. هرچند نمیتوانیم جلوی این موج را بگیریم، اما هر طور شده است باید بکوشیم این موج (سوم ابتلا) را با قدرت هر چه تمام تر، مسطح و دستکم پیامدهای بعدی آن را تضعیف کنیم. به همین منظور اکنون بلافاصله لازم است با تمامی امکانات و ظرفیتهایی که داریم از شیوع بیشتر بیماری جلوگیری به عمل آوریم.
در ادامه، ینس اشپان، وزیر بهداشت آلمان نیز در سخنانی گفت: پیام روشنی که داریم برای آنهایی (مسافرانی) است که نتوانسته اند آزمایش منفی کرونای خود را ارایه کنند و این پیام، آن است که ما اندکی زمان بیشتر به آنها اختصاص دادیم و آنها میتوانند تا دوشنبه شب، آزمایش منفی کرونای خود را ارایه کنند تا شرکتهای هواپیمایی به این وسیله بتوانند برای (مسافران) آن کشورهایی که فاقد زیرساختهای انجام آزمایش کرونا هستند، پیشنهاد انجام آزمایش در محل را سازماندهی کنند.
وزیر بهداشت آلمان ادامه داد: هم اکنون شمار مبتلایان به سرعت در آلمان رو به افزایش است و این در حالی است که سویههای جدید ویروس کرونا نیز اوضاع را به طور خاص، مخاطره آمیز کرده است؛ بنابراین چنانچه بدون ترمز (اضطراری)، این وضع همچنان به این شکل ادامه یابد، نظام سلامت کشور ما در آوریل آتی به خطر خواهد افتاد؛ به طوری که در ماه میلادی آینده از مرز تاب آوری فشار به کادر درمانی مان عبور میکنیم. چون از هم اکنون بار دیگر در حال مشاهده گسترده شمار رو به تزاید بیماران مبتلا به بیماری کووید-۱۹ هستیم.