شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان
مردم ۷۰ کشور جهان با شیرینیهای اصفهان کام خود را شیرین میکنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ در حدود ۹۰ درصد گز ایران در اصفهان تولید میشودو این یعنی، اصفهانیها از متبحرترین تولیدکنندگان گز هستند. پس عجیب نیست که انواع و اقسام این محصول در نصف جهان تولید میشود؛ گز آردی، سکهای، برشی، انگشتپیچ، گزهای شکلاتی و…، از نمونههای گز تولیدیِ اصفهان هستند.
سوغات محبوب شهر اصفهان پیشینهای چند صد ساله دارد که در گذشته پادشاهان صفوی از گز به عنوان پییشکش و هدیه برای سایر پادشاهان استفاده میکردهاند.
در تهیه این ماده از گزانگبین که همان ریشه درخت گز است استفاده میشود که البته امروزه برای مقرون به صرفهتر بودن این شیرینی از گلوکز، گلاب، سفیدهی تخممرغ و شکر همراه با پسته، خلال بادام و خلال فندق است.
اگر به پسته یا بادام حساسیت دارید؛ دستتان در انتخاب کاملا باز است. چون انواع مختلف گز بدون این آجیلها یا با نقشآفرینی فقط بادام یا فقط پسته هم در بازار موجود است. گز لقمهای هم برای پذیراییهای دورهمیها استفاده میشود.
سفر به استان اصفهان بدون چشیدن طعم دلنشین و دوستداشتنی شیرینیهای فوقالعاده خوشمزه آن لطفی ندارد. شیرینی کرکی، برشتوک، نخودچی و برنجی از جمله شیرینیهای سنتی و خاص این استان به شمار میرود و این شیرینی در میان مردم این شهر و گردشگران طرفداران بسیاری دارد.
شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان شیرینیهای اصفهان به کام مردم جهان