در پاکستان بلال را با حرارت مستقیم آتش پخت نمیکنند بلکه آن را با دانههای داغ و ریز سنگ نمک میپزند.
به گزارش رحمانی خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، بلال فروشان در پاکستان برای پخت بلال مقداری سنگ نمک خرد شده را در داخل ظرف بزرگی ریخته و با روشن کردن آتش زیر آن، بلال را مغز پخت میکنند.
پخت بلال با حرارت غیرمستقیم باعث میشود بلال نسوزد و خوش طعم باقی بماند.بلال با طعم لیموترش تازه و فلفل تند هم در پاکستان مشتری خاص خودش را دارد. در پاکستان به بلال «چِلّی» میگویند و بیش از هزار نفر در اسلام اباد پایتخت پاکستان از طریق فروش بلال امرار معاش میکنند.