پخش زنده
امروز: -
«نوروز ایرانی» صرفاً یک کتاب آشپزی نیست، بلکه یک اثر در قالب تاریخ اجتماعی برای شناخت فرهنگ و آداب تهیه و سرو غذا در مناطق مختلف ایران است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز همدان، از لذتهای زندگی، خوردن غذا و چشیدن طعمهای متنوع غذاهای محلی مربوط به اقلیمهای مختلف است که البته شاید نتوانیم همه را در محل خودشان صرف کنیم، اما میتوانیم با کمک از یک کتاب آشپزی همه را امتحان کنیم.
خانم گوهریان نویسنده کتاب نوروز ایرانی بیش از ۳۰ نوع غذا و شیرینی ویژهی نوروز را که در مناطق مختلف ایران آماده میشود معرفی و دستور پخت آنها را آورده است.
کتاب نوروز ایرانی که به همت همسر خانم گوهریان به انگلیسی ترجمه شده از طرف یونسکو موفق به دریافت نشان جهانی شده است.
تالیفات خانم گوهریان در زمینه آشپزی و خانه داری به بیش از ۱۰۰ کتاب می رسد.