پخش زنده
امروز: -
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: مرکز هماهنگی کنترل آب تهران در مناطق ۲۲ گانه به وسعت ۷۰ هزار هکتار؛ خدمات رسانی به جمعیت ۹ میلیون نفر ثابت و ۲ میلیون نفر جمعیت شناور را پوشش میدهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای شفیعی در ارتباط تصویری با رئیس جمهوری افزود: منابع تامین آب تهران از سدهای طالقان، لار، امیر کبیر و ماملو است و سالانه یک میلیارد و ۵۰ میلیون مترمکعب از آبهای سطحی را که حدود ۷۵ درصد منابع مصرف شهروندان است، تامین میکند.
وی گفت: هفت تصفیه خانه ما که ۳۸ هزار لیتر بر ثانیه تامین آب را برعهده دارد؛ آبهای سطحی را تصفیه میکند و حدود ۶۵۰ حلقه چاه آب هم داریم که حدود ۱۵ هزار لیتر بر ثانیه را تامین میکند.
شفیعی افزود: این آبها در ۱۴۰ مخزن به ظرفیت ۲.۷ میلیون مترمکعب ذخیره سازی و با ۸۵ ایستگاه با ظرفیت ۴۵ متر بر ثانیه به حدود ۸۰۰ متر ارتفاع در مناطق مختلف شهر تهران توزیع میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران همچنین گفت: طول خطوط آبرسانی ما حدود ۱۱۰۰ کیلومتر و شبکه توزیع ما ۹ هزار کیلومتر است و حداکثر مصرف اب درلحظه برای نیم ساعت قبل از سال تحویل حدود ۵۹ هزار لیتر بر ثانیه ثبت شد و در استان تهران متوسط مصرف همین ۵۹ هزار لیتری است که روزانه حدود ۵ ملیون مترمکعب میشود.
وی اظهار کرد: مصرف آب در شهر تهران ۴۵ هزار لیتر بر ثانیه است و ۱۵ آزمایشگاه کیفی داریم که کیفیت آب شرب را کنترل میکند تا در اختیار هموطنان قرار گیرد.
شفیعی گفت: علاوه بر تهران کمکهایی به جنوب شرق استان تهران در مناطق ورامین، پاکدشت، قرچک و قیامدشت هم داریم و از آب تصفیه شده تهران انتقال میدهیم و همچنین اسلامشهر، نسیم شهر، رباط کریم و پرند و در جنوب تهران یعنی باقرشهر و کهریزک از آب شهر تهران استفاده میکنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در بخش فاضلاب هم حدود ۸۲۰ هزار فقره انشعاب فاضلاب داریم با ۶۵ درصد پوشش خدمات رسانی جمعیتی، ۹ هزار کیلومتر خطوط جمع اوری و انتقال برای فاضلاب ایجاد شده است.
شفیعی افزود: از میزان پسابی که ما تولید میکنیم ۸۵۰ میلیون متر مکعب ان را سالانه در دو تصفیه خانه جنوب تهران و فیروز بهرام تصفیه میکنیم و از این حجم حدود ۳۰۰ میلیون مترمکعب برای کشاورزی و ۴۰۰ میلیون متر مکعب برای تغذیه آبخوانها و ۱۵۰ میلیون متر مکعب برای آبیاری فضای شهری استفاده میشود.
شفیعی تصریح کرد: این فرایند در طول سال و شبانه روز تحت کنترل قرار دارد و این خدمت را به هموطنان عزیز میرسانیم.
وی ادامه داد ساعت تحویل سال ۹۷ که حدود ۷ بعد از ظهر بود و تحویل امسال که حدود ظهر بود؛ بالاترین رکورد مصرف با ۵۹ متر بر ثانیه در لحظه، ثبت شد و ما در طول شبانه رزو به طور کامل در خدمت هموطنان هستیم.