جایگاه امدادگران هلال احمر در کمک کردن به مردم ستودنی است
نماینده، ولی فقیه در کردستان گفت: جایگاه امدادگران هلال احمر در کمکرسانی به مردم در حوادث مختلف، ارزشمند و ستودنی است و همه باید قدردان زحمات آنان باشند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمامرکزکردستان، حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی در بازدید از پایگاههای امداد و نجات جادهای هلال احمر گنجی قروه و صلوات آباد سنندج گفت: نیروهای امدادگر و داوطلبان هلال احمر کار سخت و در عین حال مقدسی را انتخاب کردهاند و باید به خود ببالند.
وی با بیان اینکه روش زندگی امام علی (ع) انتخاب کار سخت برای خدمت بهتر به مردم بود، افزود: ما نیز باید پیرو رفتار و روش بزرگان دین باشیم و امروز نیروهای هلال احمر در همین راستا قدم برداشتهاند و وظیفه خطیری را برعهده گرفتهاند.
نماینده، ولی فقیه در کردستان، وضعیت پایگاههای امداد و نجات جادهای گنجی و صلوات آباد را مطلوب و مجهز دانست و اضافه کرد: نظم و ترتیب و عزم راسخی که امدادگران این جمعیت برای کمک به مردم حادثه دیده دارند، بسیار ارزشمند و شایسته تقدیراست.
حجتالاسلام پورذهبی بر لزوم ارائه آموزش کمکهای اولیه به مردم برای امدادرسانی سریع در مواقع ضروری تاکید کرد و گفت: تلاش میکنیم روحانیون در روستاها نیز به لحاظ ضرورت، از این آموزشها بهرهمند شوند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان نیز اظهار داشت: پایگاههای امداد و نجات جادهای استان کردستان آمادهی خدمت رسانی به شهروندان عزیزمان هستند.
پیام جلالی افزود: در هر پایگاه ۳۰ نفر فعالیت دارند که پنج نفر به صورت شیفتی و شبانهروزی مستقر هستند، ضمن اینکه در مجموع پایگاههای استان ظرفیت اسکان حدود یک هزار نفر را در زمان وقوع حوادث دارند.
وی به تلاش برای افزایش پایگاههای امداد و نجات جادهای اشاره کرد و گفت: در روستای وینسار قروه زمین برای ایجاد پایگاه اهدا شده و پس از انجام کارهای اداری، اقدام به احداث آن خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان یادآور شد: در مسیر دهگلان به کامیاران، هزارکانیان دیواندره و جاده مریوان به سقز نیز نیازمند به وجود پایگاه امداد و نجات هستیم که امیدواریم با تامین زمین و اعتبار لازم، در این مناطق نیز نسبت به ایجاد پایگاه اقدام کنیم.
جلالی یکی از مشکلات هلال احمر استان را خالی بودن چارت اداری عنوان و اضافه کرد: امسال کار خوبی صورت گرفت و امدادگرانی که دارای درجه ایثار بودند، استخدام و جذب این جمعیت شدند.
در حال حاضر ۱۶۰ نفر پرسنل، ۷۳۷ امدادگر سازمان دهی شده، پنج هزار نفر عضو کانون جوانان و پنج هزار داوطلب در جمعیت هلال احمر کردستان فعالیت دارند.