پخش زنده
امروز: -
تحلیلگران مسائل سیاسی با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری و جایگاه ممتاز رئیس جمهوری در قانون اساسی معتقدند انتخابات پر شور و با مشارکت حداکثری مردم موجب اقتدار و سربلندی کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما محسن اسماعیلی تحلیل گر سیاسی با بیان این که انتخابات ریاست جمهوری جشن ملی است گفت: افراد نباید بر اساس توهم تکلیف اعلام حضور کنند و باید مقام و اختیارات و مسئولیتهای عظیم رئیس جمهوری را بشناسند و تواناییهای خودشان را بسنجند، بعد اعلام حضور کنند و کسانی باید در این میدان حضور پیدا کنند که امتحانشان را پس داده باشند و برنامه مشخص و عملی برای مشکلات و مسائل کشور داشته باشند.
او گفت: نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باید عادل و اخلاقمند باشند.
اسماعیلی در خصوص محورهای سخنان مهم مقام معظم رهبری افزود: مقام معظم رهبری در بخشی از سخنانشان ترسیمی از تواناییهای کشور در بخش اقتصاد ارائه و ظرفیتهای کشور را فهرست کردند تا روح امید و ایمان به این شعار را که «ما میتوانیم» در میان مردم احیا شود.
او افزود: محور دیگر فرمودههای رهبر انقلاب مربوط به انتخابات بود که مهمترین حادثه سیاسی کشور است . باید دانست انتخابات فقط برای ۴ سال نیست بلکه آثار آن طولانی مدت است و برای دهها سال باقی میماند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: بخش دیگر سخنان رهبری درباره روابط بین المللی و گفتگو و دیپلماسی بود که ایشان تاکید کردند راه درست راه عزت و استقلال کشور است و کوتاه آمدن در برابر دشمنان و زورگویان عالم موجب ذلت و عقب ماندگی است.
اسماعیلی گفت: بر اساس منطق و استدلال عقلی چارهای جز ایستادگی در برابر قدرتهای زورگو نداریم.
مهدی فضائلی دیگر کارشناس سیاسی نیز با اشاره به اهمیت حضور و مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری گفت: انقلاب اسلامی از ابتدای شروع نهضت یکی از مهمترین ویژگی هایش مشارکت مردم در جریان نهضت و انقلاب اسلامی بوده است.
او افزود: مشارکت مردم از مولفههای ایجاد قدرت و حضور مردم اقتدار آفرین است و تولید قدرت برای کشور میکند و هر کس میخواهد ایران قدرتمند باشد باید در انتخابات شرکت کند.
فضائلی گفت: یکی دیگر از مولفههای انتخابات چرخش قدرت است که میتواند خون و نفس تازه در شریان و ریههای اداره کشور تزریق کند و بدمد.
این تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: به این نکته هم باید توجه داشت که در انتخابات ۱۴۰۰ نخستین دولت گام دوم انقلاب هم مشخص میشود که آثار مثبت و منفی عملکرد و تصمیمات آن میتواند تا سالها در کشور باقی بماند.
او با بیان این که نظام جمهوری اسلامی پشتوانه مردمی دارد گفت: حضور و مشارکت مردم هم به اصل نظام و هم به دولت اعتبار میبخشد و به دولت منتخب قدرت بیشتری میدهد تا سیاستهای کشور را دنبال کند.
فضائلی گفت: ایجاد امنیت نیز از نتایج مشارکت بالای مردم در انتخابات است و مشارکت مردمی در کنار توانمدیهای دفاعی و اقتصادی و فرهنگی امنیت بخش برای کشور و نظام است.
رهبری امسال و چند سال گذشته را در حوزه اقتصاد و تولید و رفع مشکلات کسب و کارهای اقتصادی نام گذاری کردند آنوقت صدا و سیما آنطور که باید سخنان رهبری را در عمل پیاده نمیکند.آقایان مسئول در صدا و سیما اولین کاری که باید در همین فروردین انجام دهید و کار راحتی هم است دایر کردن چند بخش خبری اقتصادی ویژه در شبکه خبر بخصوص در شبها و دایر کردن بخش اخبار اقتصادی در بخش خبری ساعت 14 و 21 شبکه اول و خبر 22 شبکه سوم است.اینکه در تمام بخش های خبری صدا و سیما پوشش اخبار اقتصادی بصورت ویژه و مجزا نیست این خود یک معضل بزرگ در رسانه ملی است.پوش اخبار و تحلیل و بررسی مشکلات در حوزه های اقتصادی مثل بورس ارز طلا بانک مسکن صنعت معدن تولید کشاورزی خودرو بازرگانی صادرات واردات گمرک تامین اجتماعی بیمه امور کارمندان و بازنشستگان و دهها موضوع دیگر که با زندگی 80 میلیون ایرانی روزانه سرکار دارد باید اولویت اول صدا و سیما باشد.
متاسفانه قدرت های جهانی در سیاست گذاری و حتی شبکه های ماهواره ای فارسی زبان از دوسال پیش عملا تمام پوشش اخبار و تحلیل خود را روی اقتصاد ایران گذاشته اند.آنوقت اخبار سراسری صدا و سیما فاقد اخبار اقتصادی و تحلیل گر در حوزه های مختلف است.
بی توجهی صدا و سیما آنهم به عنوان بخش تبلیغی تئوریک اقتصاد به حوزه اقتصاد کشور در سالهای اخیر ضربه بزرگی به اقتصاد کشور زده.در حالیکه صدا و سیما باید هر روز یک موضوع اقتصادی کشور را موشکافی کند و زودتر از دولتمردان راهکار دهد و با پخش اخبار مردم را پیگیر موضوعات اقتصادی و عملکرد دستگاهها در حوزه اقتصاد کند.وگرنه اینکه صدا و سیما گوشه صفحه اش اسم سال را بنویسد اما در عمل کاری نکند هیچ فرقی با دستگاههای دیگر ندارد.
لطفا این موضوع به اطلاع همه مسئولان سیاسی اجرایی صدا و سیما برسد تا هر چه زودتر شاهد تغییرات اساسی در خبرهای سراسری رسانه ملی در حوزه اقتصادی باشیم.بی توجهی به این موضوع باعث تاخیر در تحولات اقتصادی در کشور میشود.