۱- جیب پشتی شلوارشکی نیست که به دلیل دسترسی سریع به جیب پشتی شلوار، گذاشتن تلفن همراه در آن بسیار راحت است. اما این کار مشکلاتی هم دارد:
گذاشتن تلفن همراه در بعضی مکانها هم میتواند برای دستگاه مضر باشد و هم سلامتی ما را به خطر اندازد.
صفحهی تلفنهای همراه لمسی است و این صفحات به هر چیزی که با آنها در تماس باشد واکنش نشان میدهند. به همین دلیل، احتمال دارد بدون آنکه متوجه شوید تلفن شروع به شماره گیری کند.
اگر اغلب در ناحیهی شکم و پاها احساس درد میکنید این مسأله هم میتواند به دلیل گذاشتن تلفن همراه در جیب پشتی باشد.
در این حالت احتمال فراموش کردن تلفن همراه وجود دارد و ممکن است آن را گم کنید یا تلفن تان بشکند.
۲- جیب جلویی شلوارمردها اغلب با خود کیف حمل نمیکنند به همین دلیل تلفن همراه شان را در جیب جلویی شلوار میگذارند. اما این کار میتواند به سلامتی آنها صدمه بزند. تحقیقات نشان میدهد امواج الکترومغناطیس تلفن همراه اثری منفی بر کیفیت و کمیت اسپرمها دارد. هر چه تلفن خود را مدت زمان بیشتری در جیب شلوار بگذارید، خطر آن بالاتر میرود.
۳- سینه بنددر حوزهی پزشکی هنوز بر سر موضوع ابتلا سرطان در اثرامواج الکترومغناطیس تلفن همراه اتفاق نظر وجود ندارد. اما بعضی دانشمندان معتقدند گذاشتن تلفن همراه در داخل سینه بند خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش میدهد؛ بنابراین بهتر است از این کار خودداری کنید.
۴- در نزدیکی لگنطبق پژوهش ها، گذاشتن تلفن همراه در نزدیکی لگن، استخوانهای آن را تضعیف میکند؛ بنابراین مراقب استخوان هایتان باشید و تلفن را داخل یک کیف ضخیم بگذارید.
۵- روی پوستتلفن همراه را روی پوست تان قرار ندهید. با این کار، باکتریهای روی صفحهی تلفن و کلیدهای آن به پوست صورت تان منتقل شده و امواج الکترومغناطیس نیز به شما نزدیکتر میشود. اما پس چطور با تلفن همراه صحبت کنیم؟ تلفن را حداقل ۰/۵ تا ۱/۵ سانتی متر از صورت تان دور نگه دارید.
۶- متصل به شارژالبته شارژ کردن تلفن همراه برای سلامتی مضر نیست (جز زمانی که تلفن در نزدیکی شما باشد و در معرض امواج الکترومغناطیس قرار داشته باشید). اما بهتر است که در طول شب تلفن همراه تان را متصل به شارژ نگه ندارید. این کار از عمر باتری تلفن میکاهد و کارایی آن را کم میکند.
۷- مکانهای سردزمانی که هوای بیرون سرد است و دمای آن به زیر صفر درجه میرسد، مراقب تلفن همراه تان باشید و آن را مدت زیادی در خیابان یا ماشین رها نکنید. اختلاف دما آسیب زیادی به وسایل الکترونیک میزند. وقتی تلفن همراه را به یک جای گرم بر میگردانید، دستگاه دچار انقباض میشود و این مسأله میتواند منجر به بروز مشکل در اجزای داخلی تلفن شود. اگر در روزهای سرد سال زمان زیادی را در بیرون از خانه میگذرانید، یک جلد گرم برای گوشی خود تهیه کنید.
۸- مکانهای بسیار گرمدمای بالا هم برای وسایل الکترونیکی مضر است. توصیه میشود در هوای بسیار گرم، تلفن همراه خود را در داخل ماشین و یا فضای باز رها نکنید. همچنین بهتر است که تلفن همراه را در نزدیکی فر قرار ندهید.
۹- کالسکهی بچهممکن است زمانی که مادرها در عجله هستند تلفن همراه شان را در داخل کالسکهی فرزندشان بگذارند. بعضی تحقیقات بیان میکند این کار خطرناک است. تلفنهای همراه میتوانند باعث مشکلات رفتاری مثل بیش فعالی و اختلال کم توجهی در کودکان شوند.
۱۰- زیر بالشتلفن همراه تان را در زیر بالش نگذارید چون:نوتفیکیشنهای تلفن همراه در شب، صفحهی آن را روشن میکند و نور ساطع شده از آن بر تولید هورمون ملاتونین (تنظیم کنندهی خواب و بیداری) اثر میگذارد. این مسأله باعث اختلال در خواب میشود.
امواج الکترومغناطیس در دراز مدت باعث بروز سردرد و سرگیجه میشود.مواردی از انفجار و آتش سوزی رخ داده است. دمای تلفن همراه در هنگام شارژ بالا میرود و وقتی آن را در زیر بالش قرار میدهید دمای آن کاهش نمییابد. بهتر است که تلفن همراه را در جایی دور از خود، تخت و دیگران شارژ کنید.