هفت سین از دیدگاه طب سنتی
سفره هفت سین ریشه در فرهنگ و آداب و ایرانیان دارد و تاکنون دلایل زیادی برای انتخاب سین های هفت سین مطرح شده است.
به گزارش گروه وب گردی
خبرگزاری صدا و سیما؛ درباره هفت سین از دیدگاه طب سنتی در مطلب ذیل بخوانید:
سنجد:
میوه سنجد به عنوان یک عامل ضد درد در بیماران مبتلا به ورم مفاصل کاربرد دارد.
برگهای میوه این گیاه خاصیت ضد تب دارد. میوه رسیده سنجد در درمان اسهال آمیبی کاربرد دارد.
میوه و گل این گیاه در درمان زخم معده، تهوع، آسم، نفخ شکم مورد استفاده قرار میگیرد.
سمنو:
سمنو یک دسر و نوعی فرآورده غذایی سنتی ایرانی است که از پخت مخلوط عصاره گندم جوانه زده و آرد گندم تهیه میشود. این دسر به علت وجود ویتامین ها، آنزیمها و مواد مغذی در جوانه گندم ارزش تغذیهای بالایی دارد.
سیر:
سیر از دیدگاه طب سنتی، خواص درمانی فراوانی نظیر تقویت سیستم ایمنی، ضد آلرژی، ضد تشنج، کاهش دهنده کلسترول، ضد سرطان میباشد و در کنترل عفونتهای باکتریایی، قارچ و مخمرها نقش بسزایی دارد.
سماق: سماق در طب سنتی در درمان خونریزی، رفع اسهال و مقوی معده میباشد، در استعمال خارجی برای درمان زخمها و سوختگی استفاده میشود.
همچنین جوشاندن آن به صورت غرغره در آنژین ها، ورم مخاط دهان و برای استحکام دندانها و تسکین درد دندان مفید است.
سرکه سیب:
سرکه سیب دارای خواص آنتی بیوتیکی، ضد باکتری و ضد قارچ است. مصرف سرکه سیب، سبب بهبود پاسخ سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوارض بیماری زا شده و هچنین به حفظ تعادل اسید باز خون کمک میکند.
لازم به ذکر است کلیه داروهای گیاهی باید با توجه به شرایط بدنی فرد، بیماریهای زمینهای و زیر نظر متخصصین طب سنتی تجویز گردد. (از مصرف خودسرانه گیاهان دارویی جدا بپرهیزید.)