به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی در این آیین از پیشرفت فیزیکی شبکه فاضلاب این شهرستان را درسالهای گذشته تنها ۳۰ درصد بیان کرد و گفت: با ورود ذوب آهن اصفهان در زمینه پساب، تحولات زیادی در حوزه آب و فاضلاب استان اصفهان و به ویژه شهرستان فلاورجان ایجاد شده است.
حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی گفت: این اقدام و سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان در زمینه حفظ و احیای زاینده رود محقق شده است که با وجود داشتن حقابه، بیشترین سرمایه گذاری در بخش پساب شده و ۹۰۰ میلیارد تومان برای احداث و جمع آوری شبکه فاضلاب در استان اصفهان و شهرستانهای لنجان و فلاورجان هزینه شده است.
مدیر عامل شرکت ذوب آهن اصفهان هم با اشاره به این که ذوب آهن اصفهان حقابه یک متر مکعبی از آب زاینده رود دارد گفت: در آخرین آمارها ذوب آهن تنها نیمی از این حقابه را مصرف میکند و این در حالی است که تولید این شرکت بیشتر از سالهای گذشته است.
منصور یزدی زاده افزود: ذوب آهن اصفهان علاوه بر نگاه اقتصادی و مدیریت به مصرف آب بیشتر در زمینه اجرای مسئولیت اجتماعی اقدام به سرمایه گذاری احداث تاسیسات فاضلاب ۲۵ روستای شهرستان فلاورجان کرده است.
وی، سهم صنایع در مصرف آب را اندک دانست و گفت: احداث تصفیه خانه در ذوب آهن اصفهان با ظرفیت ۸۸۰ متر مکعب بر ساعت، به صورت BOT با شرکت مپنا در سال گذشته به امضا رسید که این طرح پیشرفت ۲۵ درصدی داشته است.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان، مجموعه فعالیتهای ذوب آهن اصفهان را در زمینه کاهش مصرف آب، بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان دانست و خاطر نشان ساخت: ذوب آهن اصفهان برای تولید ۲۲۰ مگا وات برق از گاز فرایندی و مقدار اندکی گاز طبیعی استفاده میکند که با مساعدت مسئولین در وزارت نیرو طبق قانون این میزان استفاده ذوب آهن اصفهان از گاز را با تعرفه نیروگاهی محاسبه شود که این مهم برای ذوب آهن که از یارانه انرژی استفاده نمیکند بسیار مهم است.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان با بیان این که برای نخستین بار در کشور اجرای تاسیسات فاضلاب در روستاها با سرمایه گذاری بخش خصوصی عملیاتی شد، گفت: این طرح با سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان به روش بیع متقابل به مبلغ ۲۸۹ میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفت و به دنبال انعقاد این تفاهم نامه ۲۵۵ کیلومتر شبکه فاضلاب در ۲۵ روستا و توسعه تصفیه خانه فولادشهر اجرایی میشود.
هاشم امینی افزود: در چند سال گذشته بیش از دو هزار و ۶۶۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه توسعه و احداث تاسیسات فاضلاب در استان اصفهان محقق شده که در این بین ذوب آهن اصفهان نقش بسیار مهمی داشته است.
وی با اشاره به جمعیت تحت پوشش این طرح گفت: با تکمیل تاسیسات فاضلاب در ۲۵ روستای فلاورجان بیش از ۴۸ هزار و ۵۰۰ نفر از جمعیت خدمات شبکه فاضلاب بهره مند میشوند که این امر تاثیر به سزایی در ارتقای بهداشت عمومی و کاهش آلایندههای زیست محیطی دارد.
هاشم امینی افزود: برای جلوگیری از آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی تاسیسات فاضلاب در روستاهای فلاورجان در دستور کار قرار گرفت که این مهم با سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان مهیا شد.