با حضور معاون کل وزیر بهداشت؛
افتتاح بخش رادیوتراپی و آنکولوژی بیمارستان شهید بهشتی قم
بخشهای فوق تخصصی رادیوتراپی و آنکولوژی بیمارستان شهید بهشتی قم با حضور معاون کل وزیر بهداشت و درمان امروز به بهره برداری رسید.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، دکتر ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سفری کوتاه به قم بخش فوق تخصصی رادیوتراپی و آنکولوژی بیمارستان شهید بهشتی را افتتاح کرد.
بخش فوق تخصصی رادیوتراپی و آنکولوژی بیمارستان شهید بهشتی به مساحت ۱۷۰۰ مترمربع با اعتباری بیش از ۳۰ میلیارد تومان با مشارکت خیریه حاج حسین کوهستانی و مساعدت وزارت بهداشت در تخصیص ارز دولتی ساخته شد .
معاون کل وزیر بهداشت به ظرفیتهای خوب قم در حوزه درمان، تجهیزات پزشکی و متخصصین اشاره کرد و افزود: سیاست اصلی وزارت بهداشت در زمینه درمان بیماران این است که برای جلوگیری از صرف هزینههای رفت و آمد تا جای ممکن بیماران قمی در شهر قم درمان شوند.
دکتر حریرچی با اشاره به روند رو به رشد کرونا انگلیسی در کشور، افزود: مردم باید توجه بیشتری به شیوع کرونا انگلیسی داشته باشند و از هرگونه تجمع در تعطیلات و اعیاد پیش رو خودداری کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم هم در آیین افتتاح با اشاره به اینکه این بخش مجهز به یکی از پیشرفتهترین دستگاههای پرتو درمانی در جهان است، افزود: دانشگاه علوم پزشکی قم با داشتن تیم تخصصی درمانی شامل متخصصین پرتودرمانی آنکولوژی و متخصصین فیزیک پزشکی تمامی خدمات مربوط به درمان سرطان شامل پرتودرمانی و شیمیدرمانی را به کلیه مشمولین بیمههای درمانی کشور به صورت رایگان ارائه میدهد.
وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۰ آماده خدمت رسانی به تمامی بیماران استان قم و زائرین گرامی حضرت معصومه (س) میباشد.
دکتر قدیر گفت: به زودی اولین دستگاه پرتو درمانی داخلی در استان قم و اتاق عمل مختص به آن در این مرکز راهاندازی خواهد شد که این امر باعث میشود بیماران از مسافرت به شهرهای دیگر در حین درمان پرتودرمانی بی نیاز شوند.
ذوالنور نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشرفت علمی و تکنولوژی در درمان بیماری سرطان و حضور متخصصین و دانشمندان نخبه هستهای در این عرصه، گفت: شهر کریمه اهل بیت(س) پایتخت معنوی انقلاب اسلامی است و با توجه به ظرفیتهای موجود باید تلاشهای بیشتری در عرصه ارائه خدمات درمانی انجام بگیرد.
حجت الاسلام ذوالنور با اشاره به اینکه امیدواریم برنامه ریزی در حوزه درمان با قوت و قدرت بیشتری پیگیری شود، گفت: متاسفانه در شهر قم شاهد این هستیم که بیماران زن به سونوگرافیستهای مرد مراجعه میکنند که ما از دستگاههای مربوطه و وزارت بهداشت میخواهیم که سیاست خاصی را در زمینه تربیت نیروهای خانم و اتخاذ برنامههای مرتبط با این حوزه تدوین کنند.
امیرآبادی دیگر نماینده مردم قم در مجلس هم با قدردانی از تلاشهای خانواده خیر کوهستانی و کادر درمان در یک سال گذشته، شرایط کارکنان قراردادی و شرکتی حوزه بهداشت و درمان را مورد توجه قرار داد و افزود: تعداد زیادی از این نیروها با مشکلات آزمونی و جذب روبرو هستند و ما از وزارت بهداشت و مسئولین میخواهیم که مشکل این نیروها را با تعیین یک مصوبه از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا مرتفع کنند.