پخش زنده
امروز: -
لزوم قرنطینه خانگی کودکان برای جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری، باعث خانه نشین شدن آنها و به دنبال آن کمتحرکی، افزایش دریافت مواد غذایی و نهایتا چاقی خواهد شد.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ پزشک فوق تخصص اطفال دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: پیش از شیوع این بیماری کودکان در مدارس، مهد کودکها و پارکها فعالیت لازم را داشتند بنابراین در ایام کرونا نیز والدین باید با کمی خلاقیت و صبر آنها را وادار به فعالیت کنند.
دکتر قاسم بیانی اظهار کرد: لزوم قرنطینه خانگی کودکان برای جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری، باعث خانه نشین شدن آنها و به دنبال آن کمتحرکی، افزایش دریافت مواد غذایی و نهایتا چاقی خواهد شد.
وی بیان داشت: پیاده روی راه حل مناسبی برای افزایش تحرک در کودکان است و در روزهای کرونایی و بدنبال آن قرنطینه و محدودیتهایی که ایجاد میشود، نرمشهای مناسبی برای کاهش وزن در کودکان وجود دارد که والدین میتوانند از آموزشهای موجود در فضای مجازی بهره ببرند همچنین پرهیز از مصرف غذاهای چرب، سرخ کردنی و فست فودها نیز راهحل مناسبی برای کنترل وزن کودکان است.
دکتر بیانی با اشاره به این که داشتن فعالیت بدنی مناسب یکی از بهترین روشها برای حفظ ذهن و بدن سالم است، گفت: استرس و اضطراب ناشی از شیوع بیماری کووید باعث اختلال در سطح کورتیزول میشود که تاثیر منفی بر عملکرد ایمنی و التهاب دارد و فعالیت بدنی میتواند سطح کورتیزول را در حد تعادل حفظ کند.
وی ادامه داد: انجام فعالیتهای ورزشی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامتی و تسکین استرس میشود و میتواند مشکلات رفتاری را در کودکان کاهش داده و به آنها کمک کند تا بهتر روی فعالیتهای خود تمرکز کنند.
دکتر بیانی خاطرنشان کرد: با انجام فعالیت بدنی روزانه، تغذیه سالم شامل مصرف مناسب مایعات و الکترولیتها، میوه و سبزیجات تازه، میان وعدههای سالم و حذف غذاهای فرآوری شده و همچنین خواب کافی، خطر ابتلا به افسردگی، اضطراب، اختلالات خواب و اضافه وزن در کودکان کاهش مییابد.