تداوم اعتراضها به قتل زنان و ناامنی در انگلیس
این روزها، تجمعات مسالمت آمیز در اعتراض به ناامن بودن خیابانها و محلات برای دختران و زنان در انگلیس برگزار میشود.
به گزارش مجتبی قاسم زاده خبرنگار سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از لندن، زخم کهنه مشکلات اجتماعی و اقتصادی در انگلیس که به گزارش نهادهای ناظر با همه گیری ویروس کرونا تشدید هم شده است، با بروز فجایع جدید سر باز میکند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما از لندن، چندی پیش فریاد اعتراض به نژادپرستی ساختاری در انگلیس به بهانه قتل جورج فلوید در خیابانهای لندن پیچید و این روزها قتل فجیع سارا اورارد به دست افسر پلیس انگلیس و محافظ سفارت آمریکا در لندن، خشم و اعتراض عمومی را از ناامن بودن معابر عمومی انگلیس به ویژه برای دختران و زنان جوان برانگیخته است.
۱ – شهروند انگلیسی
۲ – شهروند انگلیسی
یک دختر جوان انگلیسی در محلی که سارا اورارد آخرین بار زنده در آنجا دیده شد، در مصاحبه با ما گفت: به نظرم این وضعیت بسیار دردناک است و میزان آسیب پذیری زنان و شرایط ناگوار ما را در این کشور نشان میدهد.
وی افزود: فاجعه فراتر از این مواردست و به نظرم همانند جنبش جان سیاهان اهمیت دارد باید تامین امنیت زنان به مطالبه عمومی در جامعه ما مبدل شود.
این روزها و در آستانه بررسی لایحه افزایش قدرت و اختیارات پلیس انگلیس، تجمعات مسالمت آمیز در مخالفت با این لایحه و اعتراض به نا امن بودن خیابانها و محلات برای دختران و زنان افزایش یافته است، از خیابانهای اطراف پارلمان انگلیس گرفته تا آخرین محل زنده دیده شدن سارا اورارد ۳۳ ساله که قطعات جسدش در جنوب لندن کشف شد.
یک خانم میانسال انگلیسی در این باره گفت: جامعه ما همچون جنگل شده و ما باید بدانیم وسعت این نا امنی تا چه اندازه است که حتی به ادارات پلیس هم کشیده شده است.
وی با انتقاد از رفتار پلیس با تجمع کنندگان در مراسم یادبود سارا اورارد، افزود: اکنون مقامات پلیس به جای تامین امنیت در جامعه، دستور برخورد با مردمی را صادر میکنند که حق طبیعی خود را که داشتن امنیت است خواستارند.
کارزار سرشماری قتل زنان در انگلیس در تازهترین گزارش اعلام کرد: در یک دهه اخیر بیش از یک هزار و پانصد دختر و زن در این کشور بدست مردان به قتل رسیدند. نزدیک ۶۰ درصد آنان پیش از مرگ شکنجه شدند یا به آنان تعرض شد.
کلر بارنت مدیر امور زنان سازمان ملل متحد در انگلیس گفت: این یک بحران حقوق بشری است که زنان و دختران در معابر عمومی باید مدام مراقب باشند، مورد تعرض یا حمله قرار نگیرند.