طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه و تولید فرآوردههای خام دامی
طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه، تولید و نگهداری فرآوردههای خام دامی به مناسبت فرا رسیدن نوروز آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمامرکز کردستان، مدیرکل دامپزشکی کردستان گفت: این طرح به مناسبت فرا رسیدن نوروز آغاز شده و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.
مجتبی ورمقانی نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام، صدور مجوز بهداشتی قرنطینهای و انجام آزمایشات فرآوردههای خام دامی را از برنامههای این اداره کل اعلام کرد و افزود: همچنین از فعالیت خودروهایی که مبادرت به عرضه فرآوردههای خام در جادهها و معابر عمومی میکنند نیز جلوگیری خواهد شد.
مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت: در این مدت هر روز ۶۰ نفر در قالب ۳۰ تیم بازرسی، وظیفه نظارت بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان را بر عهده دارند و همین تعداد نیرو نیز بصورت آماده باش هستند تا در صورت نیاز در خدمت بهداشت عمومی و سلامت مردم باشند.
وی اضافه کرد: در این طرح تمامی مراکز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی از جمله کشتارگاهها، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی، قصابیها، رستورانها، مراکز فروش و عرضه گوشت مرغ و ماهی به صورت سرزده تحت بازرسی قرار خواهند گرفت.
ورمقانی گفت: شماره تلفن ۱۵۱۲ (سامانه پاسخگویی رایگان دامپزشکی) آماده دریافت شکایات، نظرات و پیشنهادات شهروندان در خصوص عرضه فرآوردههای خام دامی همچون سنوات قبل است و مردم میتوانند شکایات خود را به این سامانه ارائه دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
ورمقانی افزود: این طرح با هدف حفظ امنیت غذایی، تامین سلامت مصرفکنندگان مراکز عرضه، تولید و نگهداری فرآوردههای خام دام و طیور به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۰ برای صیانت از حقوق شهروندان اجرا میشود.