به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، آقای دکتر سید عباس صالحی در مراسم رونمایی از طرحهای دولت الکترونیک و فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: خوشبختانه در آخرین گزارش شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور که در بهمن امسال ارائه شد، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۴۶ رتبه نسبت به گزارش قبلی این شورا افزایش داشته است.
وی افزود: این در شرایطی بود که پیش از این، وزارتخانه در پایان جدول قرار داشت، اما در یک فاصله شش ماهه، ۴۶ رتبه افزایش را در میان دستگاههای اجرایی شاهد بودیم.
صالحی با تشریح اقدامات انجام شده و یا در دست اقدام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: محور اول این برنامه ها، دولت الکترونیک بوده که در این بخش اقدامات قابل توجهی انجام شده است که از مهمترین آن میتوان به پنجره واحد صدور مجوزها و خدمات که ۲۰ خدمت وزارتخانه در آن ارائه شده است اشاره کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شبکه داخلی وزارتخانه بر روی یک شبکه داخلی مطمئن و توسعه پورتال وزارتخانه تا فضای شهرستانها از دیگر اقداماتی است که در راستای ارائه خدمات الکترونیک انجام شده است.
آقای صالحی مزایای دولت الکترونیک را تسهیل در ارائه خدمات و پیشگیری از شفافیت و فساد دانست و اضافه کرد: اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این محور ادامه خواهد داشت و کمک خواهیم کرد که تا پایان دولت دوازدهم ارائه خدمات و فرآیند آن در فضای غیر حضوری و به ضورت الکترونیکی به شکل قابل توجهی افزایش داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتقای توانمندی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه فضای مجازی گفت: از ابتدای قبول مسئولیت تاکنون بحثهایی در خصوص تشکیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دو تکرار میشد؛ یعنی بستر فعالیت به فضای مجازی منتقل میشود و اگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بخواهد نقش خودش را در دنیای جدید که در فضای مجازی است حفط کند نیاز است وزارت توانمندی خودش را ارتقا دهد.
آقای صالحی افزود: ما در ساختار کلاسیک حرکت میکنیم و آن ساختار کلاسیک تغییرات جدی پیدا کرده است، اگر متناسب با تغییرات محیطی ساختار را تغییر ندهیم طبیعی است نقش خودمان را پیش از گذشته از دست خواهیم داد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه با این نگاه اقداماتی تعریف شد و این اقدامات تا حدودی به کمک رفع مشکلات و کاهش تاخیرها آمده است اضافه کرد: یکی از این اقدامات متناسب سازی پستهای سازمانی بود که مسیر آن به سختی طی شد و سازمان اداری استخدامی و دولت، ۱۸۶ پست برای فضای مجازی به وزارتخانه اضافه و تغییراتی هم در پستهای سازمانی مجموعه مراکز استانها ایجاد شد.
آقای صالحی افزود: اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بخواهد در فضای مجازی دیده شود و فعالیت خود را نشان دهد نیازمند این بود که منابع انسانی در این قسمت از نظر سهم و درصد ارتقا پیدا کند که قدمهای خوبی در یکسال گذشته برداشته شد.
وی اضافه کرد: در بودجه بندی سالانه وزارتخانه بر اساس پیشنهاد مرکز فضای مجازی و معاونت توسعه درصدی برای فعالیتهای فضای مجازی اختصاص پیدا کرد و بر این اساس هر معاونت و مرکز درصدی از منابع اعتباری خود را درخصوص فضای مجازی مصرف خواهد کرد.