رونمایی از طرحهای دولت الکترونیک و فضای مجازی وزارت ارشاد
۷ طرح دولت الکترونیک و فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان اوقاف و امور خیریه رونمایی شدند.
به گزارش خبرنگار گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما؛ این طرح ها شامل پنجره واحد مجوزها و خدمات، سامانه ارتباط شبکه سازمانی با عنوان "وفا"، ۵۰۰ پورتال اطلاع رسانی، متناسب سازی سازمان نفرات ادارات کل استانی با فضای مجازی، ۱۵۰ محصول چندرسانه ای در حوزه سواد رسانه و زیست محیطی در استان ها، اجرای پویش های استانی تولید و نشر محتوا در فضای مجازی و سامانه شبکه تعاملی کسب و کارهای فرهنگی با عنوان "پلتزار" است .
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بیش از این حدود 140 مورد مجوز در قالب ها و دستورالعمل های مختلف در بخش های مختلف وزارتخانه عرضه می شد اما با راه اندازی پنجره واحد مجوزها و خدمات، کلیه مجوزها متناسب با تحولات جدید در قالب 33 مورد بازآرایی شده و اهالی فرهنگ و هنر می توانند از یک واحد به عنوان سکوی تعاملی با وزارتخانه استفاده کنند و مجوزها و خدمات مورد نیاز برای ایجاد و اعتبار بخشی به کسب و کارهای فرهنگی خود را دریافت کنند.
محمد رضا بهمنی افزود: سکوی تعاملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اهالی فرهنگ و هنر و اعتبار بخشی به کسب و کارهای فرهنگی از ویژگی های این سامانه است.
وی بیان کرد: وجود ابهام و طولانی شدن مراحل اخذ مجوز و پاسخگویی ضعیف نسبت به این مشکلات یکی از چالش های قدیمی بوده که در پنجره واحد مجوزها و خدمات مخاطب می تواند در هر لحظه فرایند و مسیر درخواست خود را رصد کند.
بهمنی ادامه داد: پنجره واحد خدمات وفا با اتصال به شبکه خدمات دولت امکان تبادل داده با سایر دستگاه ها و سامانه های ملی را فراهم آورده است.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این سامانه با حل چالش قدیمی آمارهای نامطمئن متناقض و غیر دقیق در حوزه فرهنگ و هنر و ارائه اطلاعات برخط گامی بزرگ در مسیر مدیریت هوشمند وزارتخانه برخواهد داشت.
محمد رضا بهمنی در بخش دیگری به پروژه سامانه شبکه ارتباط سازمانی با عنوان وفا اشاره و عنوان کرد: با توجه به سرعت روزافزون فناوری و شکل گیری ارتباطات جمعی در فضای مجازی در بسترهای گوناگون و از طرفی ممنوعیت استفاده از پیام رسان های خارجی برای ارتباطات سازمانی و لزوم حضور، حرکت و پویایی در فضای مجازی، ایجاد یک پیام رسان و شبکه اجتماعی سازمانی که علاوه بر قابلیت های پیام رسان ها دارای امکانات گوناگون می باشد در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.
وی افزود: هدف از راه اندازی این پیام رسان در گام اول برای ارتباطات داخلی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در گام دوم برای تعامل با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه بود که در حال حاضر این نرم افزار با نام اختصاری وفادر نسخه های اندروید، ویندوز و وب قابل دسترسی و استفاده است.
بهمنی ادامه داد: پیام رسان وفا به منظور تسهیل ارتباط پرسنل با مدیران و همچنین تسهیل امکان نظر سنجی و تاثیر آن در تصمیم گیری های مدیریتی پیاده سازی شده است که علاوه بر این موارد، قابلیت های فراوان و گوناگونی دارد.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: ایجاد و استفاده از گروه، کانال، شبکه و پروژه، مخزن جلسه، دفتر مالی، فرم و به طور ویژه کانال های آموزش، آزمون و نظر سنجی بخشی از امکانات این نرم افزار است.