پخش زنده
امروز: -
استفاده از سبوس خام بر روی خمیر نان در تربت حیدریه ممنوع شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مسئول واحد بهبود تغذیۀ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: بهترین نانها، نانهایی هستند که از آردهای با سبوس بالا (آرد کامل) تهیه شده باشد و در تهیه خمیر آن جوش شیرین استفاده نشود.
سمانه یوسفیمقدم افزود: این نانها با توجه به میزان فیبر بالا و کمک به حرکات دستگاه گوارش در پیشگیری از یبوست و سرطانهای دستگاه گوارش بسیار مؤثر بوده و به کنترل بهتر قند خون در افراد مبتلا به دیابت نیز کمک میکند.
وی با بیان اینکه نانهای تهیه شده از آردهای سبوسدار در پیشگیری از چاقی و دیگر بیماریهای غیرواگیر نیز نقش مهمی دارد تصریح کرد: همانقدر که توصیه به استفاده از آردهای حاوی سبوس در تهیه نان مهم و ضروری است و نقش مهمی در سلامتی دارد، استفاده از سبوس بر روی نان در نانواییها مضر و ممنوع است.
یوسفی مقدم اظهار داشت: استفاده از سبوس به صورت خام از جذب بسیاری از ریزمغذیها جلوگیری می کند، بهعلاوه سبوسهای خام میتواند حاوی آلودگیهای قارچی یا دیگر آلودگیها باشد.