تامین امنیت غذایی با تشدید نظارتهای بهداشتی در خوزستان
نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام نوروز ۱۴۰۰ در سطح استان تشدید میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیر کل دامپزشکی خوزستان گفت: برای تأمین امنیت غذایی شهروندان در ایام تعططیلات عید، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید میشود.
او با بیان اینکه در تعطیلات سال نو، مصرف فرآوردههای خام دامی و مواد پروتئینی افزایش مییابد، افزود: با افزایش میزان عرضه و تقاضای محصولات و مواد پروتئینی خام دامی ممکن است استانداردها و شاخصهای بهداشتی تحت تاثیر قرار بگیرند، به همین دلیل دامپزشکی با اعمال نظارتهای بیشتر مانع از این رویکرد خواهد شد.
کنارکوهی اظهار داشت: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، رستورانها، چلوکبابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، کشتارگاهها و سردخانهها را بر عهده دارند.
بیشتر بخوانید:خرید گوشت قرمز فقط از مراکز معتبر خوزستان
مدیرکل دامپزشکی خوزستان تصریح کرد: این طرح از ۲۵ اسفند ماه سالجاری با رعایت شیوه نامههای بهداشتی ابلاغی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به بهترین نحو ممکن و فراگیرتر از سالهای گذشته و با مشارکت ۱۹۸ نفر از کارشناسان دامپزشکی در قالب ۴۶ اکیپ ثابت و سیار در ۲ نوبت کاری صبح و عصر آغاز و تا پایان تعطیلات عید ادامه دارد.