پخش زنده
امروز: -
عامل سرطان همواره ارثی و ژنتیکی نیست برخی مواقع ، علت آن، عادت های نامناسب روزانه و تغذیه غلط است.
به گزارش خبرگزاری صدا سیما،مرکزاصفهان؛برخی از افراد به نوع تغذیه خود بسیار اهمیت و مراقبتهای لازم را دارند، اما تنها به دلیل عادتهای رایج اشتباه به کام سرطان میروند.
۵ اشتباه رایج در آشپزی که انسان را به دام سرطان میاندازد:
- اضافه کردن نمک به روغن داغ
با اضافه کردن نمک به روغن داغ نقطه دود روغن کاهش پیدا میکند و این امر سبب آزاد شدن مواد سمی و سرطانزا میشود.
- حرارت دادن عسل در آب جوش
باعث تولید ماده سمی به اسم هیدروکسی متیل فورفورال میشود. این ماده سمی برای زنبورها کُشنده و برای انسان سرطانزاست.
- کباب کردن گوشت
کباب کردن گوشت روی آتش سرطانزاست. روغنی که از گوشت روی خاکستر میریزد، باعث ایجاد هیدروکربنهای آروماتیک میشود.
برای کباب کردن گوشت از دستگاههای الکتریکی مولد گاز استفاده کنیم نه زغال
- استفاده از رب گوجهفرنگی کپکزده
اشتباهی که مرتکب میشوید، قسمت کپکزده را با قاشق جدا و بقیه رب را مصرف میکنید، غافل از اینکه سم قارچ در کل رب گوجه پخش شده است
این سم بیشتر با عنوان آفلاتوکسینها شناخته میشود و استفاده از آن در طولانی مدت باعث سیروز کبدی میشود.
- استفاده از ظروف پلاستیکی در ماکروویو
ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در صورت تماس با مایع و مواد غذایی در دمای بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد در ماکروویو، باعث آزاد شدن ماده شیمیایی و سرطانزایی به نام استایرن میشود.