ضرب الاجل دو و نیم ماهه رئیسی برای نساجی مازندران
رئیس دستگاه قضا: کارخانه نساجی قائمشهر در سال ۸۸ واگذار شد و متاسفانه فردی که این کارخانه به او واگذار شد، نتوانست به تعهد خود مبنی بر اشتغالزایی برای ۲ هزار نفر و افزایش تولید در کارخانه عمل کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از میزان، حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در نخستین برنامه از سفر به استان مازندران با حضور در کارخانه نساجی قائمشهر، از بخشهای مختلف این کارخانه بازدید کرد و با کارگران آن به گفتگو پرداخت.
رئیس قوه قضاییه در جمع کارگران این کارخانه اظهار داشت: کارخانه نساجی قائمشهر در سال ۸۸ واگذار شد و متاسفانه فردی که این کارخانه به او واگذار شد، نتوانست به تعهد خود مبنی بر اشتغالزایی برای ۲ هزار نفر و افزایش تولید در کارخانه عمل کند.
آقای رئیسی با بیان اینکه سرمایههای عظیمی در کارخانه نساجی قائمشهر وجود دارد، خطاب به کارگران این واحد تولیدی گفت: اصلیترین و بزرگترین سرمایه این کارخانه، شما نیروهای پرتلاش و فنی آن هستید و علاوه بر این، تجهیزات و ماشین آلاتی که در این کارخانه وجود دارد سرمایههای ارزشمندی محسوب میشوند که جایز نیست بدون بهره برداری باقی بمانند.
رئیس دستگاه قضا گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید، خوشبختانه بخشی از کارخانه نساجی قائمشهر راه اندازی شد و بخش دیگر نیز در مسیر بهره برداری قرار دارد و بنا بر آن شده است که ظرف حداکثر ۵ ماه آینده، باید خط تولید جدید نساجی قائمشهر راه اندازی شود.
رئیسی با اشاره به ضرورت تعیین تکلیف کارخانه نساجی قائمشهر از حیث مالکیت گفت: ظرف دو ماه و نیم آینده هیئت داوری باید وضعیت این کارخانه را به لحاظ مالکیت مشخص کند و ما در این زمینه تاکیدات لازم را انجام داده ایم و مسئولان قضایی نیز پیگیریهای مربوطه را در این خصوص انجام خواهند داد.
رئیس قوه قضاییه مقوله وام کارگری مرتبط با نیروهای کارخانه نساجی قائمشهر را از موضوعات مهم دانست و خطاب به کارگران این واحد تولیدی گفت: از استاندار مازندران خواسته ایم ظرف مدت کوتاهی با رایزنی و تعامل با بانک عامل، موضوع تعیین تکلیف وام کارگری مرتبط با نیروهای کارخانه نساجی قائمشهر را منطبق با مقررات و قوانین موجود برنامه ریزی کند تا مشکل کارگران حل شود.
آقای رئیسی افزود: باید از مدیریت خوب کارخانه نساجی قائمشهر که علیرغم وجود مشکلات حقوقی اجازه توقف کار تولید در این واحد را نداد قدردانی کرد.
رئیس قوه قضایییه در پایان خاطرنشان کرد: مردم مازندران انسانهایی اهل کار، تلاش و مجاهدت هستند و این موضوع را در دوران دفاع مقدس در قالب لشکر ۲۵ کربلا به نمایش گذاشتند و انشاالله کارخانه نساجی قائمشهر نیز با همت و پشتکاری همین مردم به مانند نگینی خواهد درخشید.
اولویت دستگاه قضا برخورد با آلونک ها نیست
رئیس دستگاه قضا گفت: اولویت ما برخورد با آلونک ها نیست بلکه اولیت ما برخورد با ویلاهای اشرافی است
تاکید رییس دستگاه بر برخورد با زمین خواران
رئیس قوه قضائیه امروز در دیدار با نخبگان، نمایندگان و جمعی از خانوادههای شهدای استان مازندران در سالن الغدیر سپاه در ساری تغییر کاربری اراضی کشاورزی و مسکونی را نیازمند برخورد شدید دانست و گفت: اولویت؛ برخورد با ویلاهای اشرافی است نه آلونکها و کسانی که بدون مجوز قانونی اقدام به دست اندازی به طبیعت کردند باید با آنها برخورد شود.
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی افزود: مسولان اگر درست عمل کنند باید تکریم شوند، اما چنانچه مرتکب حرمی شوند باید به صورت مضاعف مورد مجازات و کیفر قرار گیرند.
وی با عذر خواهی از مردم استان به دلیل فراهم نبودن شرایط دیدارهای گسترده مردمی به دلیل شیوع کووید ۱۹ گفت: اهمیت به خانواده موضوع قابل توجهی است و آمار بالای طلاق در مازندران، نگران کننده است که باید آسیب شناسی و آسیب زدایی طلاق انجام شود.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی عوامل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را به عنوان عوامل اصلی طلاق قابل پیگیری و بررسی اعلام کرد و افزود: راه علاج آسیب در خانواده/ طلاق و مراجعه به دادگاه نیست.
وی تصریح کرد: دادگاهها حتی برای طلاق نباید سریع به طلاق توافقی حکم دهند و باید حکمیت و ریش سفیدی در میان زوجهای جوان را به عنوان راهکار مهمی در پیشگیری از وقوع طلاق احیا کرد.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی از دغدغههای رهبر انقلاب است افزود: چنانچه آسیبهای اجتماعی رسیدگی نشوند به جرم و ناهنجاریهای گسترده اجتماعی منجر میشود پس پشتیبانی فرهنگی، افتصادی و اجتماعی از جمله راهکارهای موثر در تقویت بنیان خانواده است که باید همه دستگاهها پای کار بیایند.
وی فقر و فساد را زیبنده جامعه اسلامی ندانست و گفت: استان مازندران به لحاظ برخورداری از منابع عظیم طبیعی، کشاورزی، گردشگری و معدنی از زمینههای فراوانی برای اشتغال زایی برخوردار است که با فعال شدن این بخشها آمار اشتغال بالا و آمار فقر کاهش می یابد.
وی مدیریت دقیق و کارآمد را برای بهبود وضعیت معیشت مردم ضروری دانست و گفت: راهکار حل مشکلات در دست دیگران نیست و این نگاه که راهکار رفع مشکلات در دست دیگران است کاملا نگرشی اشتباه است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با اشاره به تلاشهای دشمن در دوران جنگ تحمیلی برای نابودی جریان و جبهه انقلاب اسلامی ایران افزود: هر جایی که حضور مردم بوده است این نقشههای شوم بی نتیجه مانده است.
رئیس دستگاه قضا با تاکید بر اینکه هیچ گاه نباید یاس و نامیدی بر جامعهای مستولی شود امید آفرینی را راهکاری موثر دانست.
وی نظام کارآمد اداری را یکی از زمینههای اصلی امیدواری مردم اعلام کرد و افزود؛ در جامعه نمیشود، نمیتوانیم، نشد، امکانات نبود، هیچ کدام نباید مانع باشد و ما را از ابتکار خلاقیت و عمل در جامعه باز دارد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی ابتکار، خلاقیت و روحیه جهادی و انقلابی را راهکار فائق آمدن بر مشکلات موجود دانست و با اشاره به نقش پر رنگ و تاثیر گذار نخبگان و اندیشمندان و اثر گذاران در پیشرفت جامعه افزود: روشنفکر حقیقی در جامعه کسی است که پیش از دیگران جامعه را ببیند، هشدار دهد و خود اهل عمل باشد.
رئیس قوه قضائیه از استادان دانشگاهها خواست با رصد دقیق تلاشهای دشمنان که میخواهند برای ایجاد تزلزل در جامعه و اقتصاد وابسته، زمینههای نابودی کشور را فراهم کنند هوشیار باشند و به دانشجویان و جامعه اطلاع رسانی کنند.
وی با تاکید بر اینکه تولید قدرت فقط در حوزه نظامی نیست تولید قدرت در علم و فناوری را زمینه ساز توانمندیهای بیشتر و ایران قوی دانست و گفت: فقط دغدغهمند شدن کافی نیست و نخبگان دانشگاهی برای محقق شدن هدف اصلی باید تلاش کنند و نباید از پای بنشینند و با جریان سازیهای اثر بخش، برای تحقق راهکارها تلاش کنند.
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی اجرایی کردن عدالت را زمینه ساز امیدواری مردم دانست و افزود: راه مواجهه با دشمن، پشیمان ساختن دشمن با تولید قدرت و فعال بودن است نه منفعل بودن.
وی با تاکید بر اینکه به دنبال تقویت دستگاه قضا هستیم از همه به ویژه دانشگاهیان و نخبگان خواست برای تحقق این امر تلاش کنند.
بیشتر بخوانید: