همزمان با عید مبعث؛
برگزاری سمینار "سبک زندگی اسلامی و جهان معاصر" در پاکستان
سمینار "سبک زندگی اسلامی و جهان معاصر" همزمان با عید مبعث رسول اکرم (ص) در پیشاور پاکستان برگزار شد.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از اسلام آباد، همزمان با عید مبعث و معراج فخر کاینات و خاتم پیامبران حضرت محمد مصطفی (ص)، نمایندگی فرهنگی کشورمان در شهر پیشاور پاکستان سمیناری را با عنوان "سبک زندگی اسلامی و جهان معاصر" با حضور اساتید دانشگاهی، فرهیختگان فرهنگی و شخصیتهای مذهبی برگزار کرد.
«مهران اسکندریان» رییس خانه فرهنگ ایران در پیشاور در این سمینار ضمن خوشامدگویی به میهمانان و عرض تبریک به مناسبت سالروز مبعث پیامبر گرامی اسلام (ص) به تشریح مولفهها و تشریح سبک زندگی اسلامی در مواجهه با جهان معاصر پرداخت و گفت: از طریق شیوه زندگی اسلامی و پیروی از سیره پیامبر اکرم (ص) میتوان ضمن حفظ روح زندگی مطابق روح اسلامی و الهی از پیشرفتهای مدرن، تکنولوژی روز و صنعت و علم بهره جست.
سیره پیامبر گرامی اسلام (ص) الگویی برای یک گروه خاص نبوده است
پروفسور دکتر «حافظ انعام الله خان» استاد بخش آموزش و پژوهش دانشگاه پیشاور در بخشی از سخنرانی خود با اشاره به آیه شریفه قرآن کریم مبنی بر وجود مبارک پیامبر گرامی اسلام (ص) به عنوان رحمت للعالمین اظهار داشت: سیره پیامبر گرامی اسلام (ص) الگویی برای یک گروه خاص نبوده است بلکه پیامبری برای همه انسانها از هر دین، نژاد، گروه و قومیتی است.
در ادامه دکتر ”اسلم میر“ عضو کمیسیون علوم عالی ایالت خیبر پختونخوا در تشریح موضوع این سمینار گفت: ابتدا در گام نخست پیش از پرداختن به موضوع سبک زندگی اسلامی و جهان معاصر باید با فهم درست از آن، دیدگاه اسلام در مواجهه با پیشرفتهای دنیای امروز را مورد بررسی قرار داد.
وی افزود: در گام بعدی با تشکیل سبک زندگی خود بر اساس سیره حضرت محمد (ص) و الگوپذیری از ایشان، میتوان برکات وجود مبارک رحمت للعالمین را در دنیای معاصر برای جامعه بشری ارائه کرد.
سفارش دین اسلام برای به روز شدن مسلمانان
پروفسور دکتر «جمیل احمد چترالی» استاد دانشگاه پیشاور نیز طی سخنانی تاکید کرد: پایبندی بر سبک زندگی به شیوه پیشینیان غیرمنطقی است، همانگونه که دین اسلام مسلمانان را به روز شدن سفارش کرده است.
دکتر ”امجد عزیز“ استاد بخش آموزش و پژوهش دانشگاه پیشاور هم با تاکید بر فرموده حضرت نبی اکرم (ص) مبنی بر فراگیری حکمت و علم در هر جای دنیا گفت: بهره گیری از فناوریهای کشورهای پیشرفته هیچ منافاتی با آموزههای دینی نداشته بلکه بر فراگیری آن نیز سفارش شده است، اما باید توجه داشت براساس تفکر کشورهای غربی"توسعه یافتگی مساوی غربی شدن" سبب تغییر تفکر و خود باختگی فرهنگی نشود.