برای دومین سال متوالی؛
کشت زیره سبز در مزارع بهار
مدیر جهاد کشاورزی بهار از کشت زیره سبز برای دومین سال متوالی در مزارع این شهرستان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، عبدالحسین اکبری با بیان اینکه کشت زیره سبز برای دومین سال متوالی در مزارع شهرستان بهار انجام شد، گفت: با هدف توسعه کشت گیاهان کم آب بر برای نخستین بار در روستای «دستجرد» از توابع این شهرستان سطحی معادل ۱۳ هکتار از مزارع به کشت زیره اختصاص یافت.
وی افزود: با توجه به تحمل زیاد محصول زیر سبزه به خشکی معمولا این محصول به روش دیم کشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی بهار با بیان اینکه تکثیر زیره سبز از طریق بذر انجام می شود؛ گفت: در روش کشت آبی این محصول، پس از کاشت باید زمین را بلافاصله بصورت ملایم آبیاری کرد.
- اکبری با اشاره به اینکه برای کشت در هر هکتار به ۱۵ تا ۲۰ کیلوگرم بذر نیاز است، تأکید کرد: تاریخ کشت زیره سبز به شرایط اقلیمی محل رویش بستگی دارد به گونه ای که در مناطق معتدل و گرمسیری به عنوان محصول پائیزه و در مناطق سردسیری به صورت یک محصول بهاره کشت میشود.
وی به فصل کشت این محصول هم اشاره و تصریح کرد: زیره سبز در اسفند ماه کشت و در تیر ماه نیز برداشت میشود که پیش بینی میشود در هر هکتار دیم از ۲۵۰ - ۳۰۰ کیلو گرم و در کشت آبی ۸۰۰ کیلوگرم تا یک تن محصول برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار افزایش رونق تولید و درآمدزایی برای روستائیان را از مزایای کشت گیاهان داوریی بیان کرد.