پخش زنده
امروز: -
۵۸ هزار و ۲۲ تن گوشت سفید و قرمز امسال در کشتارگاههای دام و طیور استان مرکزی تولید و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از تولید ۵۸ هزار و ۲۲ تن گوشت سفید و قرمز امسال در کشتارگاههای دام و طیور استان خبرداد.
سلمان نژاد افزود: ۱۸۶ هزار و ۱۳۶ راس دام سبک و سنگین با نظارت این اداره کل امسال در کشتارگاههای استان کشتار شد که این شاخص نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۵ درصد افزایش دارد.
او ادامه داد : هفت هزار و ۴۶۴ تن گوشت قرمز از کشتار این دامها استحصال شد که حجم مواد پروتئینی حاصله نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۲ درصد افزایش دارد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۸۹۴ لاشه دام سبک و سنگین از سوی بازرسان این اداره کل در کشتارگاههای دام استان ضبط و معدوم شده است.
سلمان نژاد بیان کرد: ۲۳ میلیون و ۴۲۱ هزار قطعه طیور نیز امسال در کشتارگاههای طیور استان مرکزی کشتار و ۵۰ هزار و ۵۵۷ تن گوشت سفید از آن حاصل شده است.
او ادامه داد: ۱۹۴ هزار و ۵۲۵ قطعه طیور غیر قابل مصرف در این مدت در کشتارهای استان مرکزی ضبط و معدوم شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۴۹ هزار و ۴۴۵ کیلوگرم فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی در این مدت در کشتارگاههای دام و طیور، مراکز بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی استان ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
سلمان نژاد عنوان کرد : ۹۴ هزار و ۷۵۱ مورد بازدید کارشناسی امسال در راستای سلامت و امنیت غذایی جامعه از مراکز تحت نظارت شامل واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی استان انجام شد.
او گفت: یکهزار و ۸۶۴ مورد نمونهبرداری در این مدت از فرآوردههای خام دامی استان مرکزی انجام و ۳۳۲ واحد متخلف به مرجع قضایی معرفی شدهاند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: همشهریان میتوانند در صورت نیاز با شماره تلفن ۱۵۱۲ (سامانه اطلاعرسانی و پاسخگویی ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی) و یا شماره تلفن شبکه دامپزشکی شهرستان تماس حاصل کنند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، و یک هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۹۶۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.