بررسی طرح های بندری و ساحلی گلستان
با حضور رئیس کمیسیون عمران مجلس و رئیس سازمان بنادر و کشتیرانی امروز طرحهایی همچون بندر خواجه نفس/ لایروبی و ایجاد بندر مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما؛ مرکز گلستان، استاندار گلستان با تاکید بر ضرورت ایجاد بندر در این استان گفت: سازمان بنادر و دریانوردی ظرف مدت نهایتاً ۲ ماه مطالعات لازم جهت ایجاد و احیای بندری تجاری و گردشگری در شهرستان ترکمن را بررسی و اعلام خواهد کرد.
هادی حق شناس افزود: همچنین سازمان بنادر بر اساس مطالعات صورت گرفته این سازمان در خصوص ایجاد بندر سبز خزری اقدام خواهد کرد و روند این پروژه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: مطالبه ما ایجاد بندر در گلستان است و با توجه به شرایط ۲ استان دیگر شمالی این استان بهترین موقعیت ایجاد بندر چوب در شمال کشور را دارد.
استاندار گلستان یادآور شد: وادرات چوب با پوست در استانهای گیلان و مازندران ممنوع است و با توجه به ممنوعیت برداشت از جنگلها و فاصله سواحل گلستان از جنگلها، ظرفیت این استان برای ایجاد بندر چوب منحصر به فرد است و همچنین مرز بین المللی، فرودگاه، مسیر ریلی ترانزیتی، وجود قریب به ۱۰۰۰ واحد مرغداری که نیازمند دان هستند نشان میدهد ایجاد و یا احیای بندر در گلستان کاملا توجیه دارد.
دکتر حق شناس ادامه داد: یک سوم وسعت ۴۰ هزار هکتاری خلیج گرگان خشک شده است و باید سازمان بنادر دستگاه لایروب جهت لایروبی کانالهای چاپاقلی، خزینی و آشوراده اختصاص دهد تا در اسرع وقت این اقدام صورت گیرد، تا شاهد پدیده ریز گرد در این منطقه نباشیم.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه ستاد عالی تالابها به ریاست دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهور مقرر شد ۹۰۰ میلیارد تومان از طریق دستگاههای متولی جهت علاج بخشی و نجات خلیج گرگان اختصاص یابد.
دکتر رضایی رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ایجاد بندر در گلستان ضروری است و حیف است استانی با دارا بود بیش از ۱۰۰ کیلومتر ساحل فاقد بندر باشد.
همچنین مهندس راستاد معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان بنادر تصریح کرد: ایجاد بندر در گلستان موجب افزایش دسترسیهای گلستان میشود و همچنین زمینه سرمایه گذاری در این استان را ارتقا میدهد.