به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ؛ دکتر امینی متخصص طب سنتی با بیان این نکته که هر غذایی فعل و انفعالاتی در بدن ایجاد میکند اظهار داشت: در طب سنتی تاکید بر وعدههای غذایی متعدد و با حجم کم است که در عین مقوی بودن، سبک و زود هضم باشد.
این متخصص طب سنتی با تاکید بر تغذیه مناسب در دوران همه گیری کرونا تصریح کرد: در شرایط همه گیری بیماری باید از غذاهای غلیظ (سنگین) پرهیز کرد؛ غذاهایی مثل ماکارانی، الویه، لازانیا همگی از غذاهایی هستند که در طب سنتی به آن غذای غلیظ گفته میشود.
وی دلیل مصرف نکردن غذاهای غلیظ در دوران کرونا را این طور توضیح میدهد: قوای بدن، در شرایط کرونا باید صرف تقویت سیستم ایمنی گرددو اگر در این شرایط غذای سنگین استفاده کنیم، انرژی بدن به جای تقویت سیستم ایمنی به سمت هضم غذای سنگین میرود.
وی در ادامه غذاهای سبک و زود هضم را بهترین گزینه تغذیهای در دوران کرونا خواند و توصیه کرد غذاهایی مثل آش انار، آش آلو آش جو و انواع سوپها بسیار مفید است.
دکتر امینی بر استفاده از هویج، به، شلغم و سبزیجاتی مثل گشنیز، جعفری، پیاز و سیر در طبخ سوپها و آشها تاکید کرد و گفت: سعی شود از چاشنیهای طبیعی مثل رب انار و رب نارنج و مقدار کمی ادویه جات گرم مثل زعفران، سیاه دانه و زنجبیل برای مزه دارکردن غذا استفاده شود.
وی همچنین استفاده از کدو حلوایی پخته و زردک پخته را سودمند دانست و مصرف نخود آب پخته را در تقویت سیستم ایمنی موثر دانست.
وی درباره طرز تهیه نخود آب طبی گفت: نخودآب طبی چیزی شبیه آبگوشت است، از ترکیب نخود و گوشت تهیه میشود، که برای کسانی که درگیر بیماری کرونا هستند توصیه میشود.
وی درادامه یادآور شد: از ادویه جات گرم مثل سیاه دانه یا زنجبیل باید در حد اعتدال استفاده کرد، مصرف زیاد ادویه جات گرم ممکن است بدن را دچار عارضه کند.