یک هفته پس از درگذشت تحلیلگر ارشد جبهه مقاومت،
الدرزی: انیس النقاش حامی جبهه مقاومت بود
احمد الدرزی نویسنده و تحلیلگر سوریهای و از دوستان نزدیک انیس النقاش تاکید کرد: انیس النقاش حامی انقلاب اسلامی ایران و جبهه مقاومت بود و یکی از اهداف انقلاب اسلامی ایران را آزادی قدس شریف میدانست.
احمد الدرزی نویسنده و تحلیلگر سوریه ای که در آخرین لحظات عمر با برکت مرحوم انیس النقاش در کنار وی بود در مصاحبه اختصاصی با سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما گفت:
در حقیقت ما یک شخصیت اسطورهای را از دست دادیم شخصیتی که بیش از چهار دهه از مجاهدت و مقاومت را در خود خلاصه کرده است. این مرد یک ویژگی منحصر به فردی داشت و گویا با به دنیا آمدنش همراه او بود و از همان دوران کودکی یعنی در سال ۱۹۵۷ وقتی که فقط شش سال داشت پس از دستگیری شیرزن مقاوم الجزایری جمیله بحیره که حلقه وصل مبارزان علیه استعمار بود به همراه با سایر معترضان به خیابان آمد و به نشانی اعتراض لباس مدرسه را از تن بیرون و به همراه بزرگسالان راهپیمایی کرد.
النقاش حامي انقلاب الجزایر
الدرزی افزود: وی خودش را در سیل خروشان جمعیتی که خواستار آزادی خانم جمیله بحیره مبارز بزرگ الجزایری قرار داد و روز به روز بر این روحیه استکبار ستیزی افزوده شد. مرحوم نقاش در روزهای آغازین تشکیل جنبش فتح و قبل از تاسیس سازمان آزادی بخش فلسطین از اولین افرادی بود که در این گروهها فعالیت کرد.
این تحلیلگر سوریه ای تاکید کرد: همانطور که همه میدانند وی با یک نام مستعار در جنوب لبنان به صورت فعال حضور داشت و هستههای مقاومت را به دقت رصد میکرد.
النقاش حامی جبهه مقاومت
الدرزی خاطر نشان کرد: مرحوم نقاش با سایر همرزمانش یک تفاوت اساسی داشت و آن مغز متفکر بودن وی در طراحی عملیات جهادی بود که به او اجازه میداد در بیشتر عملیاتها به شکل ویژهای با موفقیت به سرانجام برساند که برای مثال میتوان به عملیات مشترکش با کارلوس در پرونده گروگانگیری وزرای نفت اوپک در سال ۱۹۷۵ برای رساندن صدای مظلومیت فلسطین و درخواست ده میلیون دلار از پول نفت کشورهای عضو اوپک به عنوان کمک به جنبش فتح اشاره کرد. البته ناگفته نماند که آقای ودیع حداد به مرحوم انیس نقاش دستور داد که وزیر نفت دولت شاهنشاهی ایران و وزیر نفت پادشاهی عربستان را به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی اعدام کند، اما مرحوم نقاش با تشخیص خود از این کار به خاطر تبعات بین المللی صرفنظر کرد.
انقلاب اسلامی ایران برترین انقلاب مردمی
احمد الدرزی تاکید کرد: تحولات مسیر جهادی مرحوم نقاش تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹ پیش رفت و بلافاصله با آرمانهای انقلاب اسلامی ایران همسو شد چرا که ایشان این انقلاب را در راستای هدف اصلی آزادی قدس شریف می دید و انقلابها و خیزشهای قبلی را کامل و در حد لازم نمیدید چرا که از سوی خیلی از سرویسهای خارجی مورد نفوذ واقع شده بود.
الدزی افزود: وی در همان روزهای اول پیروزی انقلاب برای تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تشکیل نیروهای انقلابی تلاش کرد تا جایی که برای اعدام شاپور بختیار که سودای سرنگونی انقلاب اسلامی ایران از فرانسه را داشت داوطلب شده بود.
این تحلیلگر سوریه ای خاطر نشان کرد: در حقیقت بنده شخصا در سال ۲۰۰۷ با مرحوم نقاش آشنا شدم، اما در سالهای اخیر پس از حوادث سوریه ارتباط ما دو نفر خیلی بیشتر شد و در خیلی از موضوعات دیدگاههای مشترکی داشتیم. ایشان یک مبارز معمولی نبود بلکه دارای یک راهبرد و دید بسیار بزرگی بود.
وحدت تنها راه رهایی ملت ها منطقه
الدرزی تاکید کرد: ایشان تنها راه رهایی ملتهای منطقه را با همه اختلافات نژادی و مذهبی را تنها در وحدت و پایان اختلافات میدانستند اختلافاتی که در سده اخیر به دلیل دخالت غرب و چند دسته کردن منطقه غرب آسیا حاصل شده بود.
روایتی از لحظات آخر عمر با برکت النقاش
الدرزی در پایان گفت: اینجانب تا لحظات آخر عمر شریف ایشان همراه وی بودم و در ۸ فوریه با من تماس گرفت و گفت که دچار تب و سرفه شده است لذا شبانه روز در خدمتش بودم و تقریبا مدت بیماری ایشان شانزده روز طول کشید و همیشه درباره ادامه راه مبارزه و مقاومت صحبت می کردیم حتی یک روز قبل از وفاتش از او درخواست کردم که قوی باشد و تسلیم این بیماری نشود. من به او گفتم ما در این طرح بزرگ و آرمانی خودم برای رهایی مشرق زمین یا همان غرب آسیا خواهیم ماند ایشان هم با اشاره چشمهایش حرفهای بنده را تایید کرد البته در آن لحظه آقای دکتر عقیل محفوظ نیز در کنار ما حضور داشت، اما روز بعد متاسفانه انیس النقاش ما را ترک کرد و چشمهای ما را پر از غصه و اندوه کرد خدایش رحمت کند و به او اجر شهید عنایت کند.