مصرف خودسرانه داروهای گیاهی میتواند عوارض ایجاد کند
کارشناس اداره طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: داروهای گیاهی باید پاکیزه، دارای برچسب و تاریخ باشند اکثر افراد معتقدند که مصرف این داروها عوارضی به همراه ندارد و خودسرانه شروع به مصرف داروهای گیاهی میکنند که این موضوع میتواند عوارض جبران ناپذیری ایجاد کند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، خانم سیده وجیهه میرابوطالبی در برنامه زنده تلوزیون اینترنتی تیوا با اشاره به تنوع گیاهان دارویی در کشور افزود: از ۸ هزار گونه گیاهی در جهان، ۲ هزار و ۳۰۰ نوع آن در ایران وجود دارد که هزار و ۷۸۰ گونه بومی ایران هستند و از این رو میتوان گفت ایران ظرفیت فوق العادهای در زمینه گیاهان دارویی و اقتصاد آن دارد.
وی نسبت به دخالت عطاریها در درمان بیماران هشدار داد و گفت: قوانین موجود در این خصوص قدرت بازدارندگی نداشته و ضروری است مجلس شورای اسلامی در این مورد قانون گذاری کند، زیرا این موضوع با جان مردم در ارتباط است.
کارشناس اداره طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: افرادی که متخصص طب سنتی هستند، ۷ سال آموزشهای طب کلاسیک را گذراندهاند و پس از آن که پزشک عمومی شدهاند به تحصیل در رشته طب سنتی پرداختهاند، طب سنتی ایرانی مکمل طب کلاسیک است و باید در کنار دانش پزشکی مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به حجم تخلفات در این حوزه گفت: بازبینی پروندههای قدیم قضایی نشان میدهد همان افراد متخلف در همان مکان سابق همچنان تخلف میکنند، این موضوع نشان میدهد احکام صادر شده بسیار ضعیف هستند و قدرت بازدارندگی ندارند و مجلس باید در این زمینه که با جان مردم در ارتباط است، با تصویب قوانین مناسب ورود کند.