تولید حدود ۱۷۵ تن محصول ارگانیک در خراسان جنوبی
بیش از ۱۷۵ تن محصول ارگانیک از آغاز سال جاری در خراسان جنوبی تولید شد.
رضایی افزود: در این مدت ۱۴۶ تن زرشک، ۱۴ تن گل محمدی و ۵۰۰ کیلوگرم غنچه گل، ۲۵۲ کیلوگرم زعفران، ۵ تن یونجه، یک تن زیره سبز، آویشن و پونه هر کدام ۸۰۰ کیلوگرم، ۴ تن نعناع فلفی، یک تن نعناع محلی و یک تن توت اراکی بیشترین محصولات تولید شده در سال جاری در این دو شرکت است.
وی با بیان اینکه این محصولات سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی، تولید میشود، گفت: از این سطح بیشترین سطح زیرکشت به محصول زرشک با ۶۱ هکتار، زعفران ۵۹ هکتار و گل محمدی با ۲۸ هکتار اختصاص دارد.
رضایی گفت: بیشترین سطح زیرکشت محصولات ارگانیک استان به شهرستان قاین اختصاص دارد.
محصولات ارگانیک تولید شده در خراسان جنوبی به استانهای خراسان رضوی و تهران و همچنین کشورهای اروپایی، آلمان و فرانسه فرستاده میشود.