بازدید شبانه معاون وزير کشور از واحدهاي صنعتي شهرستان ري
قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور از واحدهاي صنعتي و توليدي سه شيفت شهرستان ري بازديد کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیمای استان تهران، بابک دین پرست در حاشیه بازدید شبانه از شرکت سایپا پرس و چند واحد تولیدی شهرک صنعتی شمس آباد با بیان اینکه تحریم کنندگان باید امروز ببینند که تحریم هایشان موجب شکوفایی برخی صنایع بویژه صنعت خودرو سازی شده گفت: تحریم صنعت خودرو موجب بومی سازی قطعات و در نهایت سه شیفته شدن بسیاری از کارخانجات قطعهسازی داخلی شدهاست.
قائم مقام رییس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور افزود: امروز باید تمام دستگاهها و نهادهای حکومتی با تمام توان خود در کنار تولید کنندگان به عنوان سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی قرار بگیرند و از این قشر حمایت کنند.
وی با بیان اینکه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور به دنبال راه اندازی واحدهای تولیدی تعطیل شده و رفع موانع تولید و توسعه واحدهای فعال است، اظهار داشت: این ستاد با بررسی شرایط واحدهای تولیدی تعطیل شده به دنبال حل مشکلات این واحدها در زمینه تملک شبکه بانکی، مشکلات سومدیریت، برشکستگی و سایر موضوعات است.
دین پرست گفت: اعضای ستاد تسهیل رفع موانع تولید با بازرسی مستمر از واحدهای تولیدی فعال به دنبال پیشگیری از بروز مشکل، کمک به توسعه واحدهای فعال و رفع موانع تولید از جمله تامین مواد اولیه هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران نیز با بیان اینکه ارتقای ظرفیت واحدهای تولیدی با تامین مواد اولیه، منابع بانکی و افزایش شیفت کاری یکی از راهبردهای اصلی ستاد تسهیل استان تهران است، افزود: واحدهای تولیدی که سرمایه گذاری هنگفت کرده اند و هم اکنون نیز هزینه بیمه و مالیات پرداخت میکنند میتوانند با افزایش شیفت موجب ارتقای بهره وری شوند.
حشمت الله عسگری اظهار داشت: تحلیلی که روی واحدهای تولیدی انجام شده بیانگر این موضوع است که ظرفیت تولید ٨٠ تا ٩٠ درصد کارخانجات استان تهران با چند شیفته کردن قابل افزایش است.
وی تاکید کرد: افزایش ظرفیت سرمایه گذاری شده از طریق افزایش بهره وری یکی از برنامههایی است که میتواند به سرعت موجب منجر به جهش تولید شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با بیان اینکه استان تهران کمترین میزان واحدهای تولیدی کشور را دارد، خاطرنشان کرد: ابتدای سال جاری ١٧ درصد واحدهای تولیدی استان تهران تعطیل و راکد بودند که با تلاش ستاد تسهیل استان این عدد امروز به ١٥ رسیده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران شهرستان ری را با دارا بودن بزرگترین شهرک صنعتی کشور استراتژیکترین شهرستان استان تهران در حوزه صنعت دانست و افزود: ری با داشتن منطقه ویژه و آزاد اقتصادی در آینده نزدیک شاهد تحولات خوبی خواهد بود، توسعه شهرک صنعتی شمس آباد به واسطه تامین آب آن میتواند موجب افزایش سرمایه گذاری در این شهرستان شود.
فرماندار ویژه شهرستان ری نیز گفت: ۷۰ درصد مصوبات ستاد تسهیل این شهرستان در حوزههای مختلف از جمله زیرساخت، مشکلات بیمه، مالیات و صدور مجوز با همکاری همه دستگاهها اجرایی شدهاست.
وي خاطرنشان کرد: خوشبختانه با همکاری تمامی دستگاههای اجرایی شهرستان ری در خصوص اجرای مصوبات ستاد رفع موانع تولید و حل مشکلات واحدهای تولیدی میتوانیم بگوییم که شعار جهش تولید در این شهرستان اجرا شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از سه هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ مقیاس در شهرستان ری فعال هستند، تاکید کرد: ۵۰۰ واحد ۲ شیفت و سه شیفت نیز در شهرکها و لکههای صنعتی شهرستان ری فعالیت میکنند که حل مشکلات این واحدهای بیش از سایر کارخانجات در دستور کار قرار دارد.
توکلی افزود: حل مشکلات ارزی، صادرات و واردات واحدهای تولیدی از مواردی بود که در سال جهش تولید در ستاد رفع موانع تولید شهرستان به طور ویژه به آنها پرداخت شد.
دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور و قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بهمراه عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران، توکلی کِجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، صادقی مدیر کل صمت استان تهران از روند تولید شبانه شرکت سایپا پرس در باقر شهر، کارخانه تولید قطعات رادیاتور، شیر فلکه آب، پمپ، پله برقی و گیربکس خودرو ،کارخانه تولید رنگ، کارخانه تولید شیشه و بلور و کریستال در شهرک صنعتی شمس آباد بخش فشافویه شهرستان ری بازدید کرد.