پخش زنده
امروز: -
مقدار فیبر و سبوس بالای موجود در نان سنکگ هم باعث شده است که این نان فواید زیادی برای سلامتی انسان داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، به گفته کارشناسان تغذیه، نان سنگک دارای سطح بالایی از ویتامین ها مانندکلسیم، پروتئین و آهن است.
نان سنگک دارای فیبرزیاد بوده و به کاهش وزن و تناسب اندام کمک خواهد کرد. همچنین احتمال ابتلا به یبوست را هم کاهش میدهد.
برای تهیه نان سنگک از آرد سبوس دار استفاده میکنند که فواید زیادی برای سلامتی افراد دارد.
یکی دیگر از فواید نان سنگک خاصیت ضدسرطان روده و کلسترول است. گنجاندن نان سنگک در برنامه روزانه به ویژه وعده صبحانه میتواند موجب ثابت ماند میزان قند خون شده و به بهبود حال مبتلایان به دیابت کمک کند.
استفاده از نان سنگک کنجدی به دلیل اینکه حاوی ویتامین ها، کلسیم، پروتئین و آهن زیاد است برای سلامت بدن بسیار مفید خواهد بود. دانههای کنجد استفاده شده در این نان دارای ۵۰ تا ۶۰ درصد روغن و دو آنتیاکسیدان بسیار مفید از خانوادهی لیگنانها به نامهای سیسامین و سزامولین است.
دانههای کنجد حاوی روغنهای بسیار باارزشی هستند. این دانهها ۵۵ درصد چربی و ۲۰ درصد پروتئین دارند، به همین دلیل یک منبع بسیار غنی از اسیدهای چرب ضروری و بعضی از اسیدهای آمینه محسوب میشوند.
از نظر مصرف کنندگان نان خوب نانی است که خوش عطر، خوش طعم و تازه باشد، به خوبی تخمیر شده باشد، از جوش شیرین یا سایر مواد مضر در آن استفاده نشده باشد.