پخش زنده
امروز: -
مدیرکل کمیته امداد استان یزد: بیمه کارگران و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به کارفرمایان از بستههای تشویقی برای اشتغال مددجویان این کمیته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد در جلسه هم اندیشی این اداره کل و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مراکز مشاوره شغلی و کاریابیهای غیردولتی استان گفت: عملکرد کمیته امداد در زمینه اشتغالزایی بالاست و ۹۲ درصد از اشتغالهایی که توسط کمیته امداد صورت گرفته، پایدار باقی مانده و تغییر وضعیتی نداشته است.
شجاعان با بیان اینکه برای به کارگماری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد مشوقهایی را در نظر گرفته است، افزود: یکی از بستههای تشویقی، بیمه کارگران است که متناسب با شرایطش در قرارداد منعقد شده و برای یک دوره زمانی، بیمه کارگر توسط کمیته امداد پرداخت و هزینه بیمه از دوش کارفرما برداشته میشود.
وی ادامه داد: بسته دوم هم پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به کارفرمایان است. در صورتی که کارفرما از بسته اول استفاده نکند و بسته دوم را قبول کند، به ازای هر نیروی کار از ۵۰ میلیون تومان بسته تشویقی استفاده میکند.
شجاعان با اشاره به امکان استفاده از هر دو بسته در موارد خاص اظهار داشت: اگر کارفرما در مناطق محروم، مددجویان کمیته امداد را مشغول به کار کند و یا اگر شرکتهای دانش بنیان نیرویهای کارشناس و یا نخبه کمیته را مشغول به کار کنند (در حوزه تخصصی مشغول به کار شوند) از هر دو بسته بهره مند میشوند.
وی با اشاره به برنامه کمیته امداد برای اشتغال هفت هزار نفر در سال آینده خاطرنشان کرد: سهمیه استان یزد نزدیک به ۱۲ هزار نفر است که مازاد بر این هفت هزار نفر، باید برای سایر افراد جامعه شغل ایجاد کنیم.
مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هم گفت: همه ما باید در راستای کاهش فقر و بیکاری در استان تمام تلاش خود را به کار ببریم، زیرا هیچ سازمان و ارگانی به تنهایی قادر به رفع بیکاری و فقر از جامعه نیست.
فریبا آیت اللهی افزود: قطعا اگر فردی از جامعه مددجویی کمیته امداد خودکفا شود نتیجه تعامل دستگاهها با آن نهاد است که خوشبختانه این اداره کل همواره در کنار کمیته امداد قرار دارد.
وی با اشاره به تعاملات گسترده با کمیته امداد امام خمینی (ره) در زمینههای مختلفی همچون تسهیلات پایدار روستایی و عشایری، تسهیلات مشاغل خانگی و به کارگماری مددجویان تحت پوشش اظهار داشت: سالانه تفاهم نامهای به منظور افزایش اشتغال زایی مددجویان کمیته امداد در مرکز منعقد میشود که بنا به دلایل مختلف به نتایج مد نظر نمیرسد، این موضوع نیاز مبرم به آسیب شناسی دارد.
آیت اللهی با اشاره به اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی متولی اشتغال نیست، ولی هماهنگ کننده برنامههای اشتغال است، تصریح کرد: در راستای اشتغال این وزارتخانه بازوانی به نام کاریابیها دارد که برای کمک رسانی، شناخت بیکاران و ظرفیتهای شغلی جامعه فعالیت میکنند.