گزارش سی بی اس از اوضاع نابسامان داخلی آمریکا
خانواده نظامیان آمریکایی در صف دریافت غذای رایگان
سی بی اس نوشت: خانوادههای نظامیان آمریکایی به دریافت غذای رایگان روی میآورند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما ، سی بی اس نوشت: نیروهای ارتش آمریکا هر روز بیش از پیش برای سیر کردن شکم خانوادههای خود به مراکز توزیع غذای رایگان مراجعه میکنند و حتی برخی از خانوادهها گفته اند بدون دریافت غذای رایگان یک هفته هم نمیتوانند دوام بیاورند.
به عنوان مثال پسر سه ساله و دختر شش ساله دسیری آلوارز، از نیروهای ارتش، برای ادامه زندگی در دوران همه گیری کرونا به بانکهای غذایی وابسته هستند. آلوارز گفت: ما عضو ارتشیم اما با مشکلات زیادی دست به گریبانیم. این نخستین بار است که من مجبور میشوم به طور مرتب به مراکز توزیع غذای رایگان مراجعه کنم.
همسر وی در پایگاه مشترک لوئیس مک کورد خدمت میکند. آنها در تاکوما، واشنگتن، زندگی میکنند که برای یک خانواده با درآمد ماهیانه دو هزار و ۳۰۰ دلار شهر گرانی است. وی تاکید کرد که آنها حتی یک هفته هم نمیتوانند بدون دریافت کمک از مراکز توزیع غذای رایگان سر کنند.
در فاصله حدود ۳۰ دقیقه ای، مرکز توزیع غذای رایگان شهر تورستون به خانوادههای هزار و ۵۰۰ نظامی خدمات میدهد که از افزایش ۲۲ درصدی درمقایسه با آغاز همه گیری کرونا حکایت دارد. سرهنگ دوم جی پی اسمیت که در پایگاه مشترک لوئیس مک کورد خدمت میکند، نیز گفت: در دوران همه گیری کرونا همسران نیروهای ارتش مجبور شده اند به دنبال کار بگردند و در این زمینه با مشکلات زیادی مواجه بوده اند.
وی افزود: همسران نظامیانی که به طور معمول هم کار میکنند، به دلیل همه گیری کرونا قادر به یافتن شغل نیستند و اگر آنها درآمد دوم را از دست بدهند، ضربه سنگینی برای همه خواهد بود. وزارت دفاع میزان بیکاری برای همسران نظامیان را ۲۲ درصد برآورد کرده است. ارزیابیهای دیگر این رقم را ۳۵ درصد برآورد میکند. در دوره همه گیری در سن دیگو، تعداد خانوادههایی که از مراکز توزیع رایگان غذا استفاده میکنند، ۴۰۰ درصد افزایش یافته است.
شانون رازسادین، رئیس و مدیر اجرایی شبکه مشاوره خانواده ارتش، گفت که این همه گیری مشکلات خانوادههای نظامیان را به شدت افزایش داده است. وی افزود، آنچه مردم نمیدانند این است که خانوادههای نظامیان به طور متوسط هر دو سال و نیم یک بار نقل مکان میکنند و هر بار باید از ابتدا شروع کنند، یعنی به دنبال شغل جدید، مراکز جدید نگهداری کودک، تطبیق دادن بچهها با مدارس جدید و یافتن خانه جدید باشند.
به گفته وی، اکنون با وجود همه گیری کرونا، خانوادهها باز هم باید نقل مکان کنند و زمانی که به جایی منتقل میشوند که گزینههای زیادی برای اسکان وجود ندارد یا اوضاع اشتغال خیلی مناسب نیست، آنها با مشکلات مضاعفی مواجه میشوند.