به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴
شیوع گستره کرونای انگلیسی در فرانسه
گزارشگر فرانس بیست و چهار گفت همه مناطق فرانسه در روزهای اخیر شاهد افزایش مبتلایان بوده اند اما این افزایش در استانهای مختلف، بسیار متفاوت هستند.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴؛ گسترش کرونای جهش یافته انگلیسی در فرانسه، سراسر کشور را با افزایش سریع تعداد مبتلایان و مناطقی را با احتمال قرنطینه مجدد روبرو کرده است.
فرانس بیست و چهار گزارش داد: آیا فرانسه به سوی وضع مجدد قرنطینه حرکت میکند؟ دولت در نقشه، وضعیت حدود ده منطقه و در رده اول منطقه آلپ- ماریتیم را نگران کننده توصیف کرد. این منطقه از روز یکشنبه آینده، قرنطینه خواهد شد. در جدول، دانکرک نیز در نوبت بعدی قرنطینه قرار گرفته است. اولویه وران وزیر بهداشت فرانسه عصر امروز به شهر دانکرک رفت.
گزارشگر این شبکه گفت اعلام تمهیدات جدید برای عصر امروز در دستور کار قرار گرفته است. چرا که نرخ سرایت همه گیری کرونا در این شهر، چهار برابر بیشتر از متوسط سطح ملی است.
فرانس بیست و چهار در ادامه، بخشی از سخنان یکی از شهروندان را پخش کرد. وی گفت: من طرفدار اعلام قرنطینه نیستم. یک زن دیگر گفت: تمهیدات زیادی اتخاذ شده که تا امروز هیچ نتیجهای نداشته اند. نه، من با قرنطینه موافق نیستم. این اقدام مناسبی نیست.
گزارشگر ادامه داد: همه مناطق فرانسه در روزهای اخیر شاهد افزایش مبتلایان بوده اند. اما این افزایش در استانهای مختلف، بسیار متفاوت هستند. آلپ - ماریتیم با ۵۹۲ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار نفر، موزل با ۳۱۲ مبتلا و نورد Nord و پاریس نیز هر یک با ۳۰۱ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار نفر، در رتبههای اول تا سوم قرار دارند.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان لوک دوش،ه پزشک بخش مراقبتهای ویژه در شهر لیل را پخش کرد. وی گفت: در حال حاضر درصد گسترش ویروس تغییر یافته انگلیسی در دانکرک بیشتر از سایر نقاط فرانسه است. اما میتوان گفت که اگر امروز در دانکرک ۷۰ درصد مبتلایان جدید به این ویروس مبتلا هستند، در عرض چند هفته در سراسر فرانسه ۷۰ درصد مبتلایان به ویروس تغییر یافته انگلیسی مبتلا خواهند بود.
گزارشگر افزود: بیمارستانهای زیادی در تنش قرار دارند. از ابتدای سال جاری شمار بستری شدگان در بخش مراقبتهای ویژه پیوسته رو به افزایش بوده است. امروز ۳ هزار و ۴۵۵ مبتلا در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند. این تعداد در عرض یک هفته بیشتر از ۳ درصد افزایش داشته است. مشخصات بستری شدگان نیز تغییر یافته است. این پدیده پزشکان را نگران کرده است.
فرانس بیست و چهار در ادامه، بخشی از سخنان کارول ایشای، رئیس بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان پاستور در شهر شهر نیس را پخش کرد. وی گفت: تقریبا نیمی از مبتلایان زیر ۵۵ سال سن دارند. بیشتر این مبتلایان بین ۵۰ تا ۵۲ ساله هستند. به همین دلیل اکثر آنها چاق بوده و همزمان، به بیماری دیگری نیز مبتلا هستند.
گزارشگر ادامه داد: آیا پس از آلپ -ماریتیم، در نورد نیز محدودیتهای بیشتری اعلام خواهد شد؟ دولت در اين باره تصمیم گیری خواهد کرد.