با همت متخصصان داخلی؛
تامین صد درصد تجهیزات آزمایشگاهی و آموزشی
حرکت سریع ایران در مسیر رشد علمی، رسیدن به تازههای پژوهشی و انجام فعالیتهای پژوهشی در حیطههای متنوع همگی بدون وجود تجهیزات آزمایشگاهی در عمل هیچ خواهد بود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، چند سال اخیر متخصصان بیشتر تجهیزات آزمایشگاهی را با کیفیتی قابل رقابت با چند کشور برتر دنیا بومی سازی کرده و راه واردات را بسته اند.
مدیرعامل شرکت بینالمللی الکترونیک رایان نیک با بیان اینکه صد در صد تجهیزات مورد نیاز کشور را این شرکت تامین میکند گفت: ما سالانه بیش از ۷ هزار منبع تغذیه خطی و سوئیچی، حدود ۱۸۰۰ عدد فانکشن ژنراتور و بیش از صد هزار عدد انواع ترانس تولید میکنیم.آقای شاهنجرینی با بیان اینکه پیش از این محصولات از خارج از کشور تامین میشد افزود: از ۵ سال پیش کار طراحی و ساخت را شروع کردیم و در حال حاضر ۷۵ نوع تجهیزات آزمایشگاهی و آموزشی مورد نیاز مراکز علمی، آموزشی و دانشگاهی را تولید میکنیم.
وی با اشاره به اینکه کیفیت محصولات این شرکت قابل رقابت با چند کشور برتر دنیاست تاکید کرد: دستگاه فانکشن ژنراتور که در تولید سیگنال الکترونیکی و در مراکز علمی کاربرد دارد برای نخستین بار در این شرکت طراحی و بومی سازی شد و کشور ما در تولید این دستگاه جزو ۱۰ کشور نخست دنیاست که به این فناوری دست یافته است.
مدیرعامل شرکت بینالمللی الکترونیک رایان نیک همچنین با بیان اینکه خط تولید لامپهای الای دی در کنار تولید این تجهیزات راه اندازی کرده ایم گفت: در حال حاضر ۱۵ نوع لامپ و به طور میانگی سالانه بیش از یک و نیم میلیون عدد لامپ تولید میشود.
آقای شاهنجرینی با اشاره به اینکه طرح توسعه خط تولید لامپهایای ای دی با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد درحال انجام است گفت: با راه اندازی این طرح ظرفیت تولید لامپ به بیش از ۱۰ میلیون عدد در سال میرسد.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای راه اندازی این طرح هزینه شده است افزود: پیش بینی میشود تا خرداد ۱۴۰۰ این طرح به بهره برداری برسد.