به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، آقای ملانوری در دیدار با فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) که د
ر دفتر کار سردار محمد انجام شد، گفت: ما در راستای بهره وری هر چه بیشتر از پتانسیلهای بی نظیر استان، برای استفاده از توان و ظرفیت همه حوزهها برنامه ریزی کرده ایم.
وی تأکید کرد: مهمترین اصل برای ما استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران دارای اهلیت و صلاحیت است که بتوانند منابع موجود استان را با ارزش واقعی عرضه کنند.
استاندار با اشاره به جایگاه مردم در برنامه ریزیهای استان تاکید کرد: برای ما بسیار جذابتر است که مردم به میدان بیایند و در پروژهها مشارکت کنند تا خود از درآمد حاصل از طرحها منتفع شوند.
ملانوری به ظرفیتهای منحصربفرد استان در زمینه محصولات کشاورزی، ذخایر معدنی، گردشگری و ... اشاره کرد و گفت: این که ۷۵ درصد ذغالسنگ کشور در خراسان جنوبی قرار دارد و این استان پایتخت بنتونیت کشور نام گرفته و ۴ اثر جهانی دارد از ظرفیت های استان است.
به گفته وی علیرغم این فرصتهای بی نظیر، اما متأسفانه از مجموع ۲۲ هزار تن زرشک تولیدی استان، تنها ۸ درصد فرآوری میشود یا ۲۲ میلیون شاخه گل نرگس خوش عطر ما هیچ جایگاهی در تولید عطر و اسانس ندارد و کمتر از ۴۰ درصد ذخایر معدنی موجود، فرآوری میشوند و تعداد اندکی صنایع بزرگ و شاخص در استان داریم.
استاندار در تشریح عدم توفیق استان در بهره برداری از مزیتهای موجود گفت: علاوه بر این که قدرت ریسک پذیری و جرأت مردم کم است، مدیرانی که باید به طور تخصصی برنامه ریزی کرده و موضوع بهره برداری از ظرفیتها را جهت دهی کنند نیز ضعیف عمل کرده اند.
آقای ملانوری گفت: سرمایه گذاران که بتوانند با توانمندی خود، اعتماد مردم را جلب کرده و این باور را در آنها تقویت کنند که خودشان به عنوان سرمایه گذار وارد میدان شوند، در زمینه بهره برداری از منابع موجود، بهترین کمک را به استان میکنند.
به گفته وی؛ مهمترین هدف استان از راه اندازی ستاد توسعه خاوران، رسیدن به همین دو هدف بزرگ است.
استاندار گفت: با وجود درآمدهای اندک، مردم این استان در همین یک ساله شیوع کرونا، ۲۶۰ میلیارد تومان به موضوع کمکهای مؤمنانه و تأمین اقلام اقشار آسیب دیده از کرونا کمک کرده اند.
در این نشست تخصصی که با حضور سردار قاسمی، فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) و جرجانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همراه بود، چند طرح مختلف در زمینههای صنعتی، معدنی، کشاورزی و اقتصادی ارائه شد و در خصوص نحوه مشارکت و سرمایه گذاری قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) در این طرح ها، بحث و رایزنی لازم انجام شد.
sap