پخش زنده
امروز: -
خواص سیاه دانه بسیار زیاد است و برای درمان بیماریهای مختلفی در طب سنتی مورد استفاده قرار میگیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ سیاه دانه، یکی از گیاهان دارویی قدیمی است که از گذشته تاکنون برای درمان بیماریهایی همچون مشکلات ریوی، تنظیم فشارخون، مشکلات گوارشی و ... مورد استفاده قرار میگرفته است.
معجزات درمانی سیاه دانه و عسل بسیار زیاد است. این را نه فقط طب سنتی بلکه تحقیقات دانشمندان بیان می کند.
مصرف مقدارمشخصی از معجون سیاهدانه و عسل طبیعی به مشکلات جسمانی کمک فراوانی می کند ، به طور کلی مصرف این معجون طبیعی که در طب سنتی ایرانی نیز به آن به شدت توصیه شده است، سلامت کلی بدن را تضمین می کند. با این حال برخی خواص سیاهدانه و عسل به صورت ویژه مورد توجه درمانگران طب سنتی و حتی محققان و پزشکان طب نوین قرار گرفته است.
مصرف این معجون طبیعی به ویژه در شرایط فعلی و اوج گیری کرونا می تواند بسیار مفید باشد. چراکه افزایش قوای ایمنی بدن، یکی از مهمترین خواص سیاه دانه و عسل است.
سیاه دانه و عسل برای لاغری استفاده می شود.این معجون به شدت باعث افزایش چربی سوزی در بدن می شود و البته این به شرطی است که از این معجون خوش طعم و پرخاصیت، به صورت منظم و روزانه استفاده شود.
یکی از بهترین روشها برای مصرف سیاه دانه و عسل طبیعی برای لاغری، تهیه شربت عسل و آبلیمو به همراه پودر سیاهدانه است.
سیاه دانه و عسل برای تقویت قوای ایمنی بدن نیز بسیار مؤثر است.
یکی از معجون های فوق العاده عالی برای تقویت سیستم ایمنی بدن، ترکیب سیاه دانه با عسل است. عسل طبیعی به تنهایی نیز می تواند باعث افزایش سطح ایمنی بدن شود. حال اگر ماده ای مثل سیاهدانه نیز به آن اضافه شود، شرایطی فوق العاده عالی برای بدن فراهم خواهد شد.
ترکیب سیاه دانه و عسل راهکاری از طب سنتی برای درمان مشکلات گوارشی است.
هر چند عسل طبیعی به ویژه برخی از عسل های تک گل، خواص فوق العاده ای برای رفع مشکلات معده و روده دارند، به ویژه اگر مشکلات گوارشی ناشی از سردی معده باشند، اما معجون سیاه دانه و عسل قطعاً می تواند بسیاری از این مشکلات را برطرف کند.
به دلیل خواص آنتی اکسیدانی موجود در هر دو ماده، مصرف سیادانه و عسل می تواند به رفع میکروب از دستگاه گوارشی نیز کمک کند. همچنین این معجون طبیعی برای رفع نفخ معده نیز فوق العاده مفید عمل می کند.
معجون سیاه دانه با عسل اگرچه یک معجون طبیعی است؛ اما از آن به عنوان دارو یاد می شود و مصرف خودسرانه این معجون ممکن است برای برخی افراد ایجاد مشکل کند. پس حتماً در این زمینه با متخصص طب سنتی یا پزشک معالج باید مشورت کرد.
تحقیقات نشان داده است مواد معدنی و ویتامین های موجود در سیاه دانه در درمان دیابت، سل، بیماریهای قلبی و عروقی، کم خونی و میگرن مفید است.
اسیدهای چرب ضروری فراوان موجود در سیاه دانه آن را به نوعی مواد غذایی ضد سرطان تبدیل کرده که در حفظ سلامت پوست و مو نیز مفید است.
سیاه دانه آهن و پتاسیم فراوانی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث رفع مسمومیت خونی و یبوست می شود.
سیاه دانه دارای خواص بسیار زیادی از جمله در درمان سرطانها، درمان زخم معده، نابودی سموم در کبد و نیز تنظیم سیستم گوارش بدن دارد.
افرادی که پس از ابتلا به سرماخوردگی مدام عطسه می کنند ،می توانند جوشانده مخلوط سیاه دانه بوداده و روغن زیتون را به مدت یک دقیقه روی پیشانی خود مرهم کنند. این مخلوط به آنها کمک می کند تا از شر عطسه ها خلاص شوند.
برخی از درمانگران طب سنتی بر این باورند که سیاه دانه جویده شده و ترکیب شده با بزاق دهان موجب درمان زگیل می شود.
افراد مبتلا به سینوزیت بهتر است در فصل پاییز هفته ای یک بار از بخور سیاه دانه استفاده کنند.
مصرف سیاه دانه در وعده های غذایی برای خانم های سردمزاجی که شیر آنها برای نوزادشان کم است مؤثر بوده و به مرور موجب افزایش شیر آنها می شود.
سیاه دانه و عسل یکی از بهترین مواد طبیعی است که می تواند در زندگی ما نقش بیشتری داشته باشد.