بازدید معاون جهاد دانشگاهی کشور از طرح ملی مشاغل خانگی در خوزستان
معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی کشور از روند اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان خوزستان بازدید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، دکتر محمدصادق بیجندی در این سفر بر ضرورت شناسایی پیشرانهای توانمند در اجرای این طرحها تاکید کرد و گفت :
نقش جهاد دانشگاهی در این طرحها به عنوان نهاد توسعهای تعریف شده است .
وی افزود : برندینگ، کمک به فروش محصولات تولیدی در بازارهای مختلف و اعطای تسهیلات برای توسعه کسب و کار از اقدامات حمایتی جهاددانشگاهی در طرحهای ملی برای پیشرانها است.
بیجندی، شناسایی پیشرانها برای حضور و همکاری در طرح و سپس تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف پیشرانها، مداخلات توسعهای، توانمندسازی نیروی کار از طریق آموزش و سپس معرفی به پیشرانها، ایجاد فروشگاههای مجازی و کار کردن در زمینه شناسایی مشاغل نوین را از دیگر مسئولیتهای جهاددانشگاهی در این طرحها عنوان کرد.
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی، اعتمادسازی برای پیشرانها نسبت به طرح و جهاددانشگاهی را امری ضروری خواند و گفت: اگر این مهم به درستی محقق شود قطعا میتوان شاهد پیشبرد اهداف طرح و همکاری پیشرانها در کمک به متقاضیان و بکار گرفتن آنها باشیم.
اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده است که این طرح در خوزستان با سهمیه ایجاد شغل برای ۲۵۰۰ متقاضی از کارفرما به سازمان جهاد دانشگاهی استان محول شد .
این طرح با ظرفیت ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر در ۳۱ استان مشتمل بر سه فاز "تحقیقات بر مشاغل مزیتدار استان" (فاز اول)، "شناسایی، ارزیابی اولیه، استعدادسنجی و توانمندسازی متقاضیان و پیشرانان" (فاز دوم) و "اتصال به بازار" (فاز سوم) اجرا می شود .
علاقهمندان به فعالیت در حوزه مشاغل خانگی، با داشتن حداقل سن ۱۸ سال، بومی بودن در استان محل تقاضا، اشتغال تمام وقت نبودن و نداشتن بیمه کارفرمایی (افرادی که بیمه خویش فرمایی، بیمه روستایی و بیمه عشایری دارند منعی در ثبت نام ندارند.) میتوانند با ثبتنام در سامانه
www.inhb.ir در این طرح شرکت کنند.