پخش زنده
امروز: -
مخترع دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان محصول جدیدی با عنوان «اسپری جوهر با قابلیت پاک شدن سریع» را اختراع کرد.
علی احمد حسینی با بیان اینکه امسال این اختراع در پنجمین جشنواره پژوهش و فناوری استان اصفهان شرکت داده شد و عناوین پژوهشگر و ایدهپرداز برتر هوانیروز را به دست آورده است گفت: کاربرد اولیه این اختراع در حوزه صنایع دفاعی و هوافضا است، اما با تغییرات شیمیایی ، پوشش سازههای گلخانهها برای کاهش شدت نور و استفاده در صنایع آموزشی، دودی کردن شیشه خودروها به صورت موقت، تبلیغات و دیوارنویسی زمان انتخابات به کاربری آن اضافه شد.
دارنده عنوان مخترع برتر پنجمین جشنواره پژوهش و فناوری استان اصفهان، مزیت اصلی این طرح را قابلیت پاک شدن سریع آن با دستمال خشک یا پاک شدن به وسیله آب باران عنوان کرد.
این پژوهشگر اصفهانی در پروندههای خود ۱۳ گواهینامه تجهیزات سنگین و مهندسی راهسازی دارد و رکورددار کسب مهارت عملی در سطح نیروهای مسلح است.
حسینی، پنج اختراع و یک طرح صنعتی در مرکز مالکیت معنوی اداره ثبت اختراعات سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حوزه دفاعی، پزشکی، مکانیک و بتن هم در دست اقدام دارد.
مشكل اداره ثبت اختراعات از سال 92 الي 99 : ( به مدت 8 سال )
كارشناس محترم با سلام ، اينجانب به شخصه اعتقادي به روند ماركسيستي (سوسياليست دموكراسي ) و وارداتي اداره اختراعات كه با قانون اساسي كشور در تضاد مي باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضي پرونده خود را به حداقل 50 مرجع ارسال كند و پرونده 3 ماه در هر مرجع توقف كند تا يكي از اين مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوري قرار دهند ، اين يعني اتلاف وقت چيزي حدود 8 سال و پرداخت هزينه چيزي حدود 30 مليون تومان . در حال حاضر 11 مرجع در پرونده هاي قبلي اعلام كرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از 8 سال پرونده به چه درد متقاضي مي خورد ؟ ، دوم اينكه اگر متقاضيان بخواهند 30 اظهارنامه با اين روند ثبت كنند يه چيزي حدود 900 مليون بايد هزينه كند ( بنظر شما امكان ثبت اختراع به صورت غير مستقيم از اينجانب سلب نشده است ؟ ) ، ايا بعد از اينكه سند را دريافت كردم همين دولت اين هزينه را مي تواند طي فرآيندي به اينجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع 5 كيلو روغن نباتي ارزش داره ؟ ) ، يا قرار است متقاضي در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخي با سرمايه هاي خود اختراع ثبت مي كنند برخي با دارايي هاي خود. اشخاصي كه با دارايي خود اختراع ثبت مي كنند مثل اعضا هيات علمي ، اشخاصي كه به بدنه آزمايشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، اين افراد هر هزينه اي بابت اختراع انجام مي دهند دولت طي فرآيندي اين هزينه را به آن ها برگشت ميدهد يا از طريق گرنت دانشگاهي يا از طريق پژوهش توليد . يعني اين وسط فقط پول جابجا مي شود و كسي ضرر نمي كند. دسته دوم كساني هستند كه با سرمايه هاي خود اختراع انجام ميدهند مثل افراد كه مدارك عاليه دانشگاهي دارند مشغول كار هستند اما به بدنه دولت وصل نيستند ، اين افراد تحت هر شرايطي اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمايه خود را از دست داده اند و هم دارايي خود را كه همان اختراع مي باشد . چون اين افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول يك مرحله بيشتر براي فرايند ثبت انرژي صرف كنند ، اين روند به صورتي طراحي شده كه به مرور زمان قشر متوسط جامعه كه ابزار توليد را در اختيار دارد منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبي مي شود يعني دو قشر بالا و پايين كه در اين صورت كاپيتاليسم رخ مي دهد و …
https://www.farsnews.ir/news/13990415000143
https://www.lisna.ir/talk/item/1824