به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم،
۲۳۰ اثر در قالب کتاب وپایان نامه از ۷۰ مرکز علمی و پژوهشی در قالب سه محور فقه حکومتی، اندیشه سیاسی و حقوق عمومی به دبیرخانه این همایش ارسال شد که از این میان سه پایان نامه به عنوان اثر برگزیده و ۵ کتاب نیز شایسته تقدیر معرفی شدند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری در پیامی به این همایش با اشاره به مسوولیت خطیر حوزههای علمیه در تحقیق وپژوهش در موضوعات فکری ونظری مرتبط با حکومت اسلامی تصریح کرد: پاسخگویی به شبهات و تولید محتوای غنی ومتناسب با ذائقه مخاطب و نیازجامعه علمی و دانشگاهی از مهمترین محورهای این بخش است.
آیت الله جنتی انجام پژوهش در موضوعات مبتلابه جامعه اسلامی و الزامات حکمرانی دینی را از دیگر محورهای مهم در عرصه حکومت اسلامی برشمرد.
آیت الله حسینی بوشهری عضوهیئت رئیسه و رئیس مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری هم با بیان اینکه در شرایط فعلی نظام اسلامی نیاز به یک عقبه فکری و نظری دارد و نقش حوزه علمیه در این زمینه برجسته است افزود: این مرکز مهترین نیازهای نظام اسلامی را احصاء و همراه با نظریه پردازی و تولیدات آثار علمی و پژوهشی در اختیار جامعه و نخبگان علمی قرار میدهد.
وی افزود: ولایت فقیه، اندیشه سیاسی اسلام، مبانی حکومت و ویژگیهای دولت اسلامی و الزامات تحقق تمدن اسلامی از اهداف پژوهشی این مرکز است.
در این همایش همچنین از شخصیت علمی مرحوم آیت الله مومن و آیت الله مصباح یزدی تجلیل شد.
تقدیر از خدمات علمی و پژوهشی حضرات آیات اراکی وکعبی هم در زمینه حکومت اسلامی از دیگر بخشهای این همایش بود.
همایش کتاب سال حکومت اسلامی ازاین پس به صورت سالیانه برگزار میشود و مرکزتحقیقات علمی حکومت اسلامی دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری تلاش میکند بخش بین الملل این همایش را با هدف بهره گیری از نظریات علمی نخبگان و پژوهشگران اسلامی در سایر نقاط جهان ایجاد کند.
در این همایش از پوستر سومین همایش کتاب سال حکومت اسلامی هم رونمایی شد.