پخش زنده
امروز: -
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین : با توجه به ظرفیتهای قزوین لازم است تا دانشکده دارو سازی در استان راه اندازی شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، قجر بیگی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین در جلسهای که با حضور حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد، با بیان اینکه استان قزوین و البرز ۹۰ در صد مواد غذایی و ۵۰ درصد مواد بهداشتی کشور را تولید میکنند، افزود: با این وجود استان دانشکده دارو سازی ندارد و این موضوع باعث شده است تا در کشور در سطح یک محسوب نشویم و بودجه اختصاصی کم باشد.
وی افزود : همچنین در استان ۶ کارخانه دارو سازی در حال گرفتن مجوز هستند که این اهمیت احداث دانشکده داروسازی را دو چندان میکند.
معاون غذا دارو گفت: ۲۲ شهر و شهرک صنعتی در استان وجود دارد که ۸۵۰ کارخانه و ۲ هزار کارگاه در آن در زمینه تولید مواد غذایی فعالند.
وی گفت : امکانات ما به خاطر داشتن دانشکده دارو سازی به زنجان داده میشود این در حالی است که یک چندم ما صنعت غذایی ندارد.
قجربیگی گفت : در استان، دارو خانه دولتی نداریم و داروهای خاص را مجبوریم به داروخانههای خصوصی بدهیم.
نامدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: شرکتهای دارو سازی استان حاضرند با ما همکاری کنند بنابراین ظرفیت خوبی برای ایجاد دانشکده دارو سازی هستند.
وی با اشاره به سامانه آموزشی نوید افزود: میزان رضایت مندی در آموزش سامانه آموزشی نوید ۵۹ درصد منفی است.
نامدار بیان کرد: دانشگاه در بخش دستکش مشکل دارد و دانشجوها حجم اینترنت زیادی را مصرف میکنند این در حالی است که قرار بود اینترنت رایگان باشد.
وی اضافه کرد: از پایان نامههای دانشجویی ما هیچ استفادهای در کشور نمیشود و بودجه استعداد درخشان ما هفت میلیون است که هیچ شرایطی را نمیتوان برای آنها فراهم کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تصریح : مجلس فشار میآورد که دانشجوهای خارجی به کشور بیایند، اما زیر ساخت آن را نداریم.
محمدی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از افزایش ۲۲۷ درصدی تعداد رشتههای این دانشگاه خبر داد و گفت: گسترش کرونا بر کیفیت آموزش در دانشگاه تاثیر مستقیم گذاشته است.
وی افزود: افزایش پذیرش تعداد دانشجوها در چند سال اخیر باعث شده تا نتوانیم کیفیت آموزشی را تامین کنیم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به بازنشتگی اعضای هیئت علمی این دانشگاه بیان کرد: تعداد قابل توجهی از اعضای هیئت علمیها در شرف باز نشستگی هستند و برای جذب هیئت علمی مجوز نداریم و این در چند سال آینده برای دانشگاه مشکل ساز میشود.
محمدی گفت:به دلیل نزدیک بودن به پایتخت همه پزشکان برتر به جای طبابت در استان تمایل دارند به تهران بروند تا در استان خودمان طبابت کنند و این موضوع برای ما آسیب شده است.
وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی ما دانشکده دارو سازی ندارد و وزارت بهداشت باید مجوز تاسیس دانشکده دارو سازی را در استان بدهد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت : استان ما با وجود اینکه صنعتی، کشاورزی و یکی از شاهراههای کشور است، اما دانشکده تروما نداریم که نیروی متخصص فوریتها را تربیت کنیم.