پخش زنده
امروز: -
استاندار قم مراقبتهای سخت گیرانه کرونا را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: هرگونه عادي انگاري ما را به شرايط بحران و اوج گيري مجدد کرونا باز ميگرداند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم ، استاندار قم در جلسه ستاد پيشگيري هماهنگي و فرماندهي عملياتي پاسخ به بحران با اشاره به رويت ويروس کروناي انگليسي در برخي از استان هاي کشور گفت: شرايط ويژه قم و شاهراه مواصلاتي بودن استان نگراني درخصوص بروز موج چهارم کرونا در استان را افزايش داده از اين رو بايد مراقبت ها سخت گيرانه صورت گيرد چراکه هرگونه عادي انگاري ما را به شرايط بحران و اوج گيري مجدد کرونا باز ميگرداند.
آقاي سرمست با بيان اينکه رعايت دستورالعمل هاي بهداشتي در پايانه هاي مسافربري درون شهري و برون شهري، مراکز خريد، بازار روزها، آرايشگاهها، نانوايي ها در حد انتظار نيست بر لزوم همکاري بيشتر متوليان فرهنگي، از جمله مساجد، مطبوعات و صدا و سيما براي رعايت بيش از پيش دستورالعمل هاي بهداشتي تاکيد کرد.
دکتر قدیر رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان هم با اشاره به قدرت سرايت بالاي ويروس کروناي انگليسي خواستار توجه بيش از پيش مردم براي رعايت دستورالعمل هاي بهداشتي تاکيد کرد و گفت: هرچند وضعيت استان قم در حال حاضر آبي است و 4 فوتي چند روز اخير داراي بيماري زمينه اي حاد بوده اند اما مردم سخت گيرانه بايد دستورالعمل ها را رعايت کنند.
استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود توجه به ايجاد تعادل و توازن بين سلامت و معيشت مردم را مبناي همه تصميمات استان براي کنترل ويروس منحوس کرونا برشمرد و افزود: امروز در يک سالگي ويروس کرونا علاوه براينکه در کنترل بيماري کرونا يکي از استان هاي موفق کشور بوده ايم شاهد جهش رونق توليد در استان هم هستيم.
استاندار قم با بيان اينکه شرايط مناسب امروز ما حاصل تلاش گروههاي مختلف مردمي، اصناف و دستگاههاي مختلف استان است گفت: با وجود توفيقات به دست آمده حتي فوت يک شهروند هم دردناک است و براي حفظ وضعيت آبي بايد از هرگونه عادي انگاري پرهيز شود و اين امر ميسر نميشود جز با همکاري همه جانبه مردم و مسئولان استان .
وي در خصوص مناسبت هاي پيش رو و ايام اعتکاف هم گفت: در حال حاضر براساس تصميمات ستاد ملي مقابله با کرونا هيچ برنامه اي براي ايام اعتکاف در استان نخواهيم داشت مگر اينکه در روزهاي آينده تغيير کند.
آقاي سرمست در ادامه از اعمال محدوديت براي سفرهاي نوروزي هم خبر داد و گفت: برنامه استان در ايام نوروز بر مبناي کاهش و هدفمند کردن سفرها خواهد بود اما در عين حال الزامات لازم براي مراکز اقامتي هم در نظر گرفته خواهد شد.
سرمست اجراي طرح محله محور شهيد قاسم سليماني را هم در کنترل بيماري کرونا بسيار عنوان کرد و از مسئولان ذي ربط خواست فعاليت هاي خود را تحت پوشش اين طرح هماهنگ نمايند.
وي همچنين با اظهار خرسندي از اينکه از ابتداي کرونا تاکنون بيش از 3 هزار مورد خدمت در بخش هاي مختلف به صورت الکترونيکي شده است بر لزوم ايجاد شرايط لازم براي رونق کسب و کار الکترونيکي با هدف تامين سلامت مردم تاکيد کرد.
وي در ادامه با انتقاد از برخي از حاشيه سازي ها و تحليل هاي غيرکارشناسانه برخي افراد و اصحاب رسانه درخصوص ابتلا پرندگان باغ پرندگان قم به آنفولانزاي حاد پرندگان گفت: اينکه برخي افراد به دنبال اين باشند تا به محض بروز هر اتفاقي به دنبال حاشيه سازي باشند کاري غيراخلاقي است.
سرمست با اشاره به اينکه شرايط در باغ پرندگان کامل کنترل شده است تصريح کرد: مراقبت از مرغداري هاي فعال و موقتي هم به صورت مستمر بايد انجام شود و بازگشايي مجدد باغ پرندگان قم هم بايد بر مبنا تصميم گيري دستگاههاي تخصصي انجام شود.
مديرکل دامپزشکي استان هم در اين جلسه با بيان اينکه تا امروز در هيچ يک از واحدهاي مرغداري صنعتي و روستايي حتي يک مورد آنفولانزاي فوق حاد پرندگان ديده نشده است گفت: نگهداري پرندگان در مناطق مختلف قم سابقه چندساله دارد و شرايط اقليمي قم برخلاف شايعه سازي هاي صورت گرفته کاملا مناسب نگهداري اين پرندگان مي باشد.
رفيعي افزود: برخلاف برخي از حاشيه سازي ها آنفولانزاي حاد پرندگان از قم شروع نشده و اين مسيري بوده که از سمت شمال کره زمين و روسيه به سمت ايران آمده و چندماه پيش هم در خراسان آذربايجان و برخي استان هاي ديگر هم تلفاتي داشته است.
معاون خدمات شهري و امور اجتماعي شهرداري هم با انتقاد از بزرگ نمايي صورت گرفته در مورد باغ پرندگان قم گفت: اين مشکل کمتر از 20 درصد از ظرفيت باغ را درگير کرده بود و با 4 نمونه تست مثبت بلافاصله اين مکان قرنطينه شد و براي جلوگيري از شيوع بيماري کل 690 نمونه پرنده اين باغ معدوم شدند.
سامع با بيان اينکه درحال حاضر جاي هيچگونه نگراني نيست گفت: بعد از پايان دوره قرنطينه بهار امسال شاهد بازگشايي مجدد باغ پرندگان خواهيم بود.