عرضه گوشت سفید در استان اصفهان
هیچ نگرانی در تأمین و عرضه مرغ در اصفهان دومین استان تأمین کننده این نوع گوشت سفید وجود ندارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکزاصفهان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در نشست کارگروه ستاد تنظیم بازار استان با بیان اینکه از ابتدای بهمن تا کنون پنج میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان داشته ایم گفت: برای برنامه ریزی افزایش تقاضا شب عید، در دی هم ۹ میلیون و ۶۳۰ هزار قطعه جوجه ریزی شد.
حسین ایراندوست با اشاره به اینکه همیشه مصرف مرغ در فصل سرد سال افزایش مییابد افزود: با این حال قیمت مصوب برای مصرف کننده مرغ در اصفهان کمتر از دیگر استانهاست.
وی تأکید کرد: قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده از امروز ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان مصوب شده است و بر روی بسته بندیها درج میشود.
استان اصفهان با هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ و نیم میلیون قطعه در هر دوره با تولید سالانه ۲۰۵ هزار تن طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم تولید گوشت مرغ را در کشور به خود اختصاص داده است.