نقش مصرف لبنیات در پیشگیری و درمان کرونا
کلسیم موجود در گروه غذایی شیر ولبنیات به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان؛ دکتر کاراندیش متخصص تغذیه با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری و درمان کرونا اظهار داشت: گروه شیر ولبنیات به علت دارا بودن پروتیین بالا ومقدار مناسب املاح معدنی به ویژه کلسیم و فسفر یکی از مهمترین گروه مواد غذایی است.
این متخصص تغذیه با بیان ضروری بودن لبنیات برای فرآیندهای حیاتی بدن گفت: میزان غلظت کلسیم در هیچ گروه مواد غذایی به اندازه میزان آن در گروه غذایی لبنیات نیست.
وی در ادامه افزود: یکی از شایعاتی که درباره مصرف لبنیات در دوران همه گیری کرونا مطرح است سرما دوست بودن بیماری کووید ۱۹ است، برخی افراد بر این باورند که شیر و لبنیات طبع سرد دارند و ویروس کرونا هم سرما دوست است و از مصرف لبنیات اجتناب میکنند.
دکتر کارندایش تاکید میکند: با اطمینان میتوان گفت این موضوع باوری اشتباه است. با قاطعیت میتوان گفت که گروه شیر و لبنیات یکی از با کیفیت پروتیینها را داراست و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
وی در ادامه یادآور شد: برخی افراد قادر به تحمل قند شیر یا لاکتوز نیستند، به خصوص در بزرگسالان بسیار شایع است که با مصرف شیر دچار عوارض گوارشی شوند.
البته جای نگرانی نیست، چون سایر لبنیات مثل ماست و دوغ از نظر پروتیین و املاح معدنی تفاوتی با شیر ندارند و جایگزین خوبی برای شیر هستند.
وی در پایان با توجه به فساد پذیر بودن محصولات لبنی، خرید آنها را از مراکز بهداشتی و مکانهایی که نگه داری با دقت انجام میشود توصیه کرد.
بالاخره شیر بخورم یا ن
لبنیات با طبع سرد در روند بهبودی تاخیر ایجاد میکنه و برای سرد مزاجان مصرفش دراین ایام توصیه نمیشه.من دقیقا بعد از مدتها امروز یک لیوان دوغ مصرف کردم اما بعد از آن برای گرم کردن معده از حب زنجبیل هم استفاده کردم امیدوارم موثر باشه
حتی به کسانی که دفع کلسیم هم دارن میگن نباید مصرف شیر رو ترک کنن چه برسه به کرونا.لطفا به شایعات توجه نکنید و مرتب روزی سه چار بار برای کمک به بهبودی شیر گرم بنوشید من کارشناس تغذیه هستم با اطمینان بنوشید.