پخش زنده
امروز: -
سایت نخستین جشنواره ملی جهش با عنوان "جهاد همگانی شکوفایی فرهنگی "در دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ محورهای این جشنواره فرهنگی و اجتماعی، مذهبی و اعتقادی، اقتصاد و کارآفرینی ، ورزش و نشاط است و مهلت ارسال آثار از طریق درگاه اینترنتی http:jaheshfestival.ir از ۲۱ بهمن ماه تا ۱۰ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ خواهد بود.
آثار ارسالی از سراسر کشور در زیرشاخههای جداگانه مورد داوری قرار میگیرد و محتواهای برگزیده در گنجینه آثار چاپ و در اختیار مجموعههای فرهنگی و دستگاههای اجرایی قرار میگیرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور در این مراسم که بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد گفت: انجام فعالیتهای فرهنگی مکمل پازل کیفیت مهارت آموزی، ایدههای تحصیلی و تربیتی است و نباید مانعی بر سر برنامههای درسی دانشجویان باشد.
رضامهدی انجام فعالیتهای فرهنگی باید از ظرفیت کانونها، انجمن ها، تشکلها و نشریات بهرهگیری شود و کیفیت بخشی امور فرهنگی و آموزشی در اولویت قرار گیرد.
وی افزود: فعالیتهای فرهنگی هر دانشگاه باید متناسب با رسالت دانشگاه باشد و در دانشگاه فنی و حرفهای نیز باید تربیت تکنسینها، افزایش اشتغال، ارتقای مهارتهای اجتماعی و کارآفرینی مدنظر قرار گیرد.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان هم در این آیین گفت: دانشگاهها باید در تولید علم با روشهای نوین سهیم و اثر گذاری لازم را داشته باشند و در آگاه سازی آحاد جامعه و ایجاد شور و نشاط اجتماعی و فرهنگی جامعه نقش به سزایی ایفا کنند.
احمدی افزود: دانشجویان با انجام فعالیت و تولیدات فرهنگی باید ایدههای خلاقانه ارائه دهند و به واسطه این روشهای نوین با تهاجم فرهنگی مقابله کنند.
وی با اشاره به اینکه برگزاری این جشنواره به میزبانی استان برگزار می شود، گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال " جهش تولید"، محورهای جشنواره جهاد همگانی شکوفایی فرهنگی بر این اساس برگزیده شده و به صورت وبینار همزمان با دانشگاههای فنی و حرفهای سراسر کشور برگزار می شود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی ظرفیت وشکوفایی استعدادهای جوانان عنوان کرد و تلاش داریم اهداف بیشتر به سمت کارآفرینی فرهنگی و در بحث اقتصاد هدایت شود.
احمدی گفت: این دانشگاه گام نخست عملیاتی کردن فناوری های علمی و فرهنگی برداشته است که آثار مثبت این گنجینههای فرهنگی در آیندهای نزدیک مشهود است.