به گزارش خبرنگار دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزای صدا وسیما به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران؛ پارک علم و فناوری دانشگاه تهران”رویداد استارت آپی زالوی طبی و صنایع وابسته” را با همکاری پردیس علوم دانشگاه تهران و حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار میکند.
در این رویداد توحید قهرمانی، دبیراجرایی با اشاره به پاندمی کرونا و با اشاره به استارت آپ و استارت آپ ویکند و تفاوت آنها گفت:پل گراهام؛ استارت آپ را شرکتهایی میداند که برای رشد نجومی سریع شکل گرفته اند، همچنین استارت آپ ویکندها رویدادهای ۵۴ ساعته و جهانی هستند که در آموزش و کسب تجربه بسیار موثرند.
در ادامه دکتر عباس زارعی هنزکی؛ رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ضمن اشاره به استارت آپ ویکند زالوی طبی و صنایع وابسته افزود:” پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، بستری برای فعالیت در حوزه کارآفرینی و کسب وکار و این چنین رویدادهایی است. در واقع، ما زمین بازی را برای چنین رویدادهایی آماده میکنیم تا رویداد به خوبی اجرا شود.
وی گفت:در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، ابتدا مسئله به درستی و به خوبی تشخیص داده میشود. سپس به ایدهیابی میپردازیم تا با صلاحیت سنجی، بتوانیم ایدههایی که پاسخگوی مسئلههای شناسایی شده است را بیابیم.
دکتر زارعی با اشاره به مفاهیم همخوانی مشکل و راه حل (Problem/Solution Fit) و همخوانی محصول با بازار (Product-Market Fit) تاکید کرد: هدف ما این است که آنچه از مسئله شروع میشود در بازار به فروش برسد
وی با اشاره به استارت اپ ویکندهای حضوری گفت:در رویدادهای حضوری ما شاهد ارتباط نزدیک شبکه (network)، انتقال مطالب و همافزایی (synergy) هستیم. با وجود آنکه پاندمی کرونا منجر به عدم برگزاری رویدادهای حضوری گردید، اما بهرهگیری از بستر مجازی در رویدادهای این چنینی مزیتهای فراوانی به همراه دارد. مشارکت منتورها از همه جای دنیا در این رویداد یکی از مزایای فضای مجازی است.
دکتر زارعی افزود: در دسته بندیهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، بحث زالو در بخش BIO جای میگیرد. این بخش توانایی بالایی در آماده سازی تکنولوژی در رفتن گام به گام به سمت جلو را دارد. =
در ادامه دکتر حمیدرضا مشفق رییس پردیس علوم با اشاره به همه گیری کرونا گفت: هرچند همه گیری بر امور جاری اثرگذاشته است و رویدادهای حضوری را به مجازی تبدیل کرده است با این حال ما سعی کرده ایم این نقیصه را به فرصت بدل کنیم و از آن بهره ببریم.
وی افزود:موضوع پرورش زالو طبی، سالهاست که مورد توجه دنیا قرار گرفته است و خوب است ما نیز در این زمینه به صورت علمی و اصولی وارد شویم.
در استارت آپ ویکند زالو، ۱۴ ایده با محوریت زالو درمانی و تکثیر و پرورش زالوی طبی دریافت شد که ۹ ایده پذیرفته شد و در نهایت ۸ ایده وارد این استارت شدند. این رویداد با حضور ۱۹ صاحب ایده در قالب ۸ تیم؛ ۲۵ تا ۳۰ بهمن ماه برگزار میشود.