به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان ، طبق آراء نهایی هیات داوران، ۳۴ اثراز بین بیش از ۵۰۰ اثر ارسالی به جشنواره ابوذر استان سمنان در ۱۱ موضوع و ۱۴ قالب متنوع رسانههای مکتوب، دیداری، شنیداری و فضای مجازی بعنوان آثار منتخب معرفی و ازصاحبان آن با اهداء جوایزی قدردانی شد.
بر اساس فهرست برگزیدگان جشنواره، در بخش مصاحبه؛ الناز ملکی، سارا خدادادی، مرتضی دهرویه، محسن حسن زاده و سمیه اصغری رتبههای برتر را کسب کردند.
منتخبان بخش یادداشت و مقاله؛ سیدعابد میرمعصومی، بتول عامری، علی عامری و محدثه عباسی بودند.
در بخش گزارش، هیات داوران آثار؛ آتنا نائینی نژاد، سارا خدادادی، مصطفی دهقان و محمدرضا خزر را بعنوان برگزیده معرفی کردند.
هیات داوران جشنواره چهارم در بخش تیتر اثر؛ آرزو کاشی، الناز ملکی و الهام محصل را انتخاب کردند.
در جدول برگزیدگان بخش پادکست جشنواره اثر؛ مصطفی عبدوس، نرجس نجفی، علی شاهی و کوثر صفا حائز رتبه شدند و جایزه بخش مستند رادیویی هم به اثر مهران مجید پناه تعلق گرفت.
گزارشهای خبری تلویزیونی مریم نعمتی و حامد داودی نیز اثر برگزیده این بخش معرفی شد.
داوران در بخش عکس خبری؛ بهناز نصرتی، مسعود محقق، سیدعابد میرمعصومی و کوثر فاطمی نیا را بعنوان صاحبان اثر برتر انتخاب کردند.
در رقابت مستندهای تلویزیونی جشنواره نیز آثار؛ عباس ایمانیان، علیجان دائیان، مهدی نجفی و محمد نجم رتبههای برتر را از آن خود کردند.
بر اساس نظر هیات داوران فیلم ۱۰۰ ثانیه ای؛ امیر پازوکی، عرفان علی آبادیان و مهسا سمیعی نژاد منتخب جشنواره شد.
رسانه نگاران استان سمنان در چهارمین جشنواره رسانهای ابوذر استان سمنان با موضوعات؛ جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، بصیرت و دشمن شناسی، مبارزه با تروریسم، مبارزه با آسیبهای اجتماعی، مسائل صنفی خبرنگاران، چهل سالگی دفاع مقدس، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه اقدام، بصیرت و امید آفرینی، محور مقاومت و مکتب سلیمانی بخش ویژه کرونا؛ کمک مومنانه، مدافعان سلامت، مسئولیت اجتماعی با هم رقابت کردند.
آئین پایانی جشنواره و تجلیل از برگزیدگان با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی ویژه پیشگیری از کرونا و تعداد محدود مدعوین در سالن شهید بسطامی سپاه قائم سمنان برگزار شد.
علی مسلمان مسئول برگزاری این جشنواره در آیین اختتامیه گفت: طبق آراء نهایی هیات داوران، ۳۴ اثراز بین بیش از ۵۱۰ اثر ارسالی به جشنواره ابوذر استان سمنان در ۱۱ موضوع و ۱۴ قالب متنوع رسانههای مکتوب، دیداری، شنیداری و فضای مجازی بعنوان آثار منتخب معرفی و ازصاحبان آن با اهداء جوایزی قدردانی شد.
در آئین پایانی جشنواره جانشین فرمانده سپاه استان سمنان گفت: موضوع آثار جشنواره ابوذر در راستای نیاز جامعه و تحکیم معارف انقلابی و اسلامی است.
سرهنگ شوقانی بصیرت افزایی و شفاف سازی را از مشخصههای بارز آثار ارسالی به جشنواره ابوذر عنوان کرد.
حجت الاسلام توکلیان مدیر کل صدا و سیمای مرکز سمنان هم با بیان اینکه بزرگترین وظیفه اهالی فرهنگ و هنر در جنگ تمام عیار دشمن، تعریف درست از انقلاب است گفت: فعالان رسانه باید برای حفظ نظام و انقلاب در ابعاد مختلف فرهنگی واژههای انقلابی را ترسیم، تعریف و تصویر سازی کنند که این جشنواره بستر مناسبی برای این کار مهم است.
فرشید فلاح مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان هم از رشد کیفی آثار راه یافته به جشنواره امسال خبر داد و گفت: بخش خبر و رسانه، فعالترین بخش فرهنگی استان از نظر کمی و کیفی است وهیچ فعالیت فرهنگی موثرتر و مهمتر از رسانه نیست.
فلاح فعالیتهای فرهنگی با موضوع سردار سلیمانی وزندگینامه شهدا را خوب و تاثیر گذار بیان کرد و گفت: این موضوع نشاندهنده اهمیت فرهنگ در منویات رهبر معظم انقلاب است.
چهارمین جشنواره ابوذر استان سمنان را سازمان بسیج رسانه استان سمنان با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی،حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، بسیج هنرمندان، خانه مطبوعات استان، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، و موسسه فرهنگی و هنری شفق قومس و دبیرخانه جشنواره برگزار کرد.